Linkzoekertje
Image default
Zorg

De juiste zorgverzekeraar kiezen

Is uw gezondheid de afgelopen tijd veranderd, waardoor u meer of juist minder zorg nodig heeft? Of voldoet uw huidige zorgverzekeraar niet meer aan uw wensen en eisen? Dan kunt u bijvoorbeeld een aanvullende verzekering afsluiten of een andere zorgverzekeraar kiezen. Als u in Gelderland of Overijssel woont, dan kunt u rekenen op zorgverzekeraar Salland. Een zorgverzekering van Salland is af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Goede zorg moet voor iedereen toegankelijk zijn, ongeacht leeftijd, gezondheid of financiële situatie. Daarom houden wij onze basispremie zo betaalbaar mogelijk en zijn de kosten hiervan voor iedereen hetzelfde.

Salland Zorgverzekeringen

Salland is niet gericht op het maken van winst, maar op het bieden van een kwalitatieve zorgverzekering. Daarbij houden we ons bezig met het verbeteren van de zorgkwaliteit in de regio. Dit doen we bijvoorbeeld door een deel van uw premie te investeren in de zorg. Maar ook door persoonlijk in gesprek te gaan met zorgaanbieders. Op die manier weten we wat er speelt in de zorg en kunnen we belangrijke zaken bespreken, zoals zorgkosten. Met een zorgverzekering van Salland kunt u terecht bij zorgaanbieders door heel Nederland. We helpen u graag bij het vinden van een goede zorgverlener dicht bij huis, zonder lange wachtlijsten.

Aanvullende tandartsverzekering afsluiten

Salland biedt vier aanvullende verzekeringen, zodat u makkelijker een zorgverzekering kunt vinden die aansluit bij uw zorgbehoeften. Als u tandartskosten vergoed wilt krijgen, dan kunt u een tandartsverzekering afsluiten. Tandartskosten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering wanneer u ouder dan 18 bent. Als u kostbare behandelingen in het vooruitzicht heeft, dan kan het afsluiten van een aanvullende tandartsverzekering een goede keuze zijn. Hiervan bieden we drie verschillende, met elk een andere dekking per kalenderjaar. Aan de hand van de kosten van de behandeling(en) kunt u een tandartsverzekering kiezen met de juiste dekking.

https://www.salland.nl