Linkzoekertje
Image default
Zorg

Persoonlijke zorg dicht bij huis? Kies voor zorgverzekeraar Salland

Persoonlijk zorg, dicht bij huis. Dat zijn belangrijke kernwaarden van zorgverzekeraar Salland, die als inzet heeft om de beste zorg in de regio te leveren. De verzekerden staan centraal. Niet alleen in woorden, maar ook in de dagelijkse praktijk. Salland levert nabije service, heeft uitgebreide vergoedingen en biedt een ruime zorgkeuze in uw omgeving. Betaalbare en vooral toegankelijke zorg. De basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. Daarbovenop kunt u bij Salland een aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering afsluiten die past bij uw wensen.

Aanvullende tandartsverzekering los afsluiten

De vergoeding voor tandartskosten valt alleen onder de basisverzekering voor kinderen tot 18 jaar. Als u 18 jaar of ouder bent, kunt u besluiten om u aanvullend te verzekeren met een tandverzekering. Deze tandartsverzekering is los af te sluiten bij een Salland basisverzekering. U heeft de keuze uit drie modules: TandExtra, TandPlus en TandTop. De meeste behandelingen worden vergoed, inclusief techniekkosten, spoedeisende mondzorg in het buitenland en orthodontie voor kinderen tot 18 jaar.

De kosten van een tandarts kunnen snel oplopen

Een aparte tandartsverzekering afsluiten is in vele gevallen een verstandige keuze. De kosten kunnen snel oplopen als de tandarts meer doet dan de halfjaarlijkse controle en het vullen van een gaatje. U kunt naast de Salland basisverzekering een aparte tandartsverzekering afsluiten, zonder aanvullende zorgverzekering. U mag op elk moment in het jaar een tandartspolis afsluiten of de verzekering ophogen. Er geldt een wachttijd van zes maanden, voordat u in aanmerking komt voor nieuwe vergoedingen voor tandartskosten. Salland heeft klantcontact hoog in het vaandel staan. U kunt ons bellen (0570 – 68 74 84), e-mailen of gebruikmaken van het online contactformulier. Wilt u langskomen op ons kantoor in Deventer? Maak dan online een persoonlijke afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Voor meer info : https://www.salland.nl/

Gerelateerde artikelen

Zorgverzekering kiezen 2019

De juiste zorgverzekeraar kiezen

Zorgverzekering arbeidsmigranten