Linkzoekertje
Image default
Zorg

Zorgverzekering kiezen 2019

Het kiezen van een goede zorgverzekering is niet eenvoudig. Misschien had u een passende zorgverzekering, maar sluit deze nu niet meer goed aan doordat er veranderingen plaats hebben gevonden. In dat geval gaat u op zoek naar een zorgverzekering die wel aan de eisen voldoet. Hiervoor kunt u ook overstappen naar een andere zorgverzekeraar.

Woont u in Overijssel of Gelderland? Dan kunt u een zorgverzekering kiezen in 2019 die echt iets kan betekenen, voor u en de regio. Bij ons profiteert u van de voordelen van een regionale zorgverzekeraar zonder winstoogmerk.

De voordelen van Salland

Salland biedt niet alleen goede zorg tegen een scherpe premie, maar ook ruime dekkingen van zorgkosten. Daarnaast hebben wij afspraken gemaakt met veel verschillende zorgverleners in de regio, waardoor u een zeer ruime keuze heeft. U kunt zo altijd terecht bij de zorgverlener die u prettig vindt en hoeft hiervoor nooit ver van huis. Samen met zorgaanbieders in de buurt streven we naar verbetering in dienstverlening en zorg, zoals het verkorten van wachttijden. Dit doen we bijvoorbeeld door verschillende zorgverleners beter te laten samenwerken. Dit zorgt er ook voor dat behandelingen beter op elkaar aansluiten en effectiever zijn.

Salland zorgpolis 

Wij willen goede zorg toegankelijk maken voor iedereen in de regio en daarom maken we geen onderscheid op basis van leeftijd of andere factoren. Iedereen betaalt bij Salland dezelfde premie voor de basisverzekering. Wij werken met een naturapolis, wat inhoudt dat u recht heeft op zorg die valt onder de dekking van de verzekeringsvoorwaarden die wij opgesteld hebben. Op onze website kunt u meer informatie vinden over de zorgpolis in 2019. Met behulp van de Salland Zorgzoeker kunt u eenvoudig zorgverleners vinden waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Voor meer info : https://www.salland.nl/