Linkzoekertje
Image default
Auto’s en Motoren

CBR theorie auto, binnen 1 dag!!!

Het leren van de autotheorie is voor vele automobilisten in opleiding bijna een noodzakelijk kwaad. 123-theorie.nl zorgt ervoor dat je niet hoeft op te zien tegen het theorie-examen van het CBR. De lesstof is zo eenvoudig mogelijk gemaakt met ezelsbruggetjes, praktijkvoorbeelden, tips en trucs. Bovendien kom je de strikvragen op het CBR-examen te weten. En, niet in de laatste plaats: de cursus en het examen duurt slechts één dag. Met 100% slagingskans heb je aan het einde van de dag zekerweten het gewilde theoriecertificaat in je zak.

Weinig inspanning, weinig tijd en weinig geld

Het behalen van je autotheorie bij 123-theorie.nl kost je weinig inspanning, weinig tijd en weinig geld. Het feitelijke leren van de lesstof duurt slechts een halve dag, want na de lunch word je door een medewerker van 123-theorie.nl met de auto naar de CBR-examenlocatie gebracht. Je profiteert van een speciaal actietarief en je kunt de theoriecursus bij jou in de omgeving volgen.

Dagcursussen autotheorie door heel Nederland

123-theorie.nl verzorgt dagcursussen door heel Nederland. Je kunt bijvoorbeeld een auto theoriecursus in Rotterdam volgen, of kiezen voor theorieles in Eindhoven, Den Haag, Breda, Utrecht, Amsterdam, Zwolle, Deventer of Arnhem. Bekijk op de website wat de eerstvolgende cursusdag is en benut een van de vrije plekken met je online inschrijving.

Meld je nu aan voor de eendaagse cursus autotheorie bij 123-theorie.nl. Bel (085 – 060 1230) of e-mail (info@123-theorie.nl) ons of maak gebruik van het online contactformulier. Onze klantenservice helpt je graag bij al je vragen of opmerkingen.

 

Voor meer info :