Linkzoekertje
Image default
Auto’s en Motoren

Gewoon doen en starten!

Als startende ondernemer heb je genoeg om over na te denken. Laten we als voorbeeld jou als schilder nemen. Familie en vrienden weten altijd (kosteloos) een beroep op je te doen naast jouw fulltime baan als schilder bij een klein schildersbedrijf. Je besluit de stoute schoenen aan te trekken en ontslag te nemen en als zelfstandige verder door het leven te gaan. Waar moet je nu allemaal aan denken? Als eerste schrijf je je in bij de Kamer van Koophandel om jouw onderneming officieel te maken. Het spaargeld heb je al opzij gelegd voor materialen, promotiemateriaal om jouw onderneming te promoten en de aanschaf van een bedrijfswagen.

Investeren

Nu Spatvrij & Co Schilderwerken een feit is, zal je gaan moeten investeren en reclame maken. Een bedrijfsruimte huren hoeft niet en zwaar materieel zoals ladders en stellingen krijgen een bestemming in de schuur. Reclame- en promotiemateriaal kunnen tegenwoordig tegen vrij lage kosten worden ontworpen en geleverd door een online drukkerij en hoeven niet veel te kosten. De grootste investering zal een bedrijfswagen zijn om aan te schaffen en een keuze te maken welke het beste bij jou en jouw werkzaamheden past. Maar waar te beginnen?

Kiezen voor de beste

Keuze genoeg zou je zeggen. Bestelwagens zijn er namelijk in vele soorten en maten. Welke eisen stel je aan een bedrijfswagen, ga je diesel of benzine rijden? Hoe zit het met de voordelen als ondernemer? Na gedegen onderzoek is de keuze gevallen op de Volkswagen Caddy, één van de beste bestelwagens ooit gemaakt. De vraag is nu: ga je kopen of leasen? Een VW Caddy leasen heeft zo zijn voordelen, maar voor kopen is ook veel te zeggen. Welke keuze je hierin ook maakt, het rijden van de Caddy is op zich al een succesfactor voor jouw onderneming!

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen