Linkzoekertje
Image default
Auto’s en Motoren

Een auto leasen in de supermarkt

De private leasemarkt is erg in opkomst. Steeds meer dealers bieden naast het kopen van een auto ook leasing aan. Verder zie je dat er zich steeds meer nieuwe aanbieders melden op de leasemarkt. Van de traditionele gespecialiseerde maatschappijen tot kleine autobedrijven. Naast deze voor de hand liggende bedrijven bieden ook allerlei landelijke warenhuizen leasing aan. Een bijzondere en nieuw verschijnsel op de markt lijken supermarkten te worden. Een enkeling waagt zich al op de markt. Maar boodschappen doen en daarnaast je auto leasen, gaat dat wel samen?

Hoe werkt dit

Het is niet zo dat je bij de supermarkt een grote keus hebt dat je zelfs een grote bus zoals de Renault Trafic leasen kunt. Je moet het eerder zien als een verlengstuk van een bestaande aanbieder op de leasemarkt. In de praktijk werkt het zo: een aanbieder zoekt een afzetmarkt en biedt een bepaalde wagen voor een bepaalde prijs aan in de supermarkt. Een voorbeeldauto staat in de winkel en kan dus meteen bezichtigd worden. Wanneer je interesse hebt in een testrit kan deze gemaakt worden bij een dealer in de buurt. En als je overtuigd bent van de koop, ga je terug naar de supermarkt om het contract te tekenen.

Waarom een supermarkt

De leasemarkt is erg in ontwikkeling en kenners verwachten dat mensen steeds vaker gaan kiezen voor leasing. Mensen zijn niet meer zo geïnteresseerd in het bezitten van een auto maar willen wel gebruikmaken van dit product. Leasing voorziet in die behoefte. Ook het vaste maandbedrag en vaste looptijd slaat aan bij gebruikers, het is net een abonnement. En om de stap naar leasing nog kleiner te maken is het niet zo gek dat deze dienst wordt aangeboden in een supermarkt. Een enorme diverse groep particulieren kun je op deze manier bereiken.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen