Linkzoekertje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verzend uw verpakking op een veilige manier

Verzendverpakkingen

Verzendverpakkingen, wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld? Een verzendverpakking is de verpakking waarin een pakketje in wordt verstuurd. Heb je een nieuw product online besteld dan wordt deze in veel gevallen in een doos thuis bezorgd. Verzendverpakkingen zijn dus simpel gezegd de omhulsels waarin een product op de post gaat. Dus als jij kleding hebt besteld op een webshop en dit komt binnen in een grote plastictas dan is de verzendverpakking van dit pakketje de plastictas waar alles inzit. Met verzendverpakkingen bedoelen we dus niet het product er omheen.

Soorten verpakkingen

Verzendverpakkingen zijn dus enorm veel producten eigenlijk waarin iets kan worden verstuurd. We hebben nu al een doos en plasticzak, ook zijn er nog kartonnen rollen waar iets in verzonden kan worden, maar ook enveloppen is een vorm van een verzendverpakking. Je verhuisdozen, je gebruikt het allemaal om een bepaald product van A naar B te kunnen sturen zonder zelf hiervoor te hoeven reizen eigenlijk. Een brief of kaart schrijf je thuis op de envelop de adres gegevens even naar de dichtstbijzijnde brievenbus en je poststuk wordt bij de degene die op het adres woont bezorgd. Precies zo gaat het ook bij alle andere poststukken of het nou een klein kaartje is of een groot pakketje alles gaat op dezelfde manier.

Zakelijk en particulier

Niet alleen bedrijven sturen meer wat grotere producten per post op. Op marktplaats is er een groot aantal vragers en aanbieders actief, maar dan als particulier, ook dan woont niet iedereen binnen dezelfde straal om het product even snel op te kunnen halen. Ook dan wordt er hier en daar wel eens iets op de post gedaan. Het product kan alleen bezorgd worden bij diegene als de standaard gegevens op de het pakketje staan dus de naam (al is dit niet noodzakelijk) natuurlijk de adres gegevens hieronder vallen dus de straat, huisnummer, postcode en woonplaats en eventueel nog het land als het pakketje naar het buitenland moet, maar hier is weer een andere bezorgdienst voor.

Bescherming

Verzendverpakkingen hebben we allemaal genoeg thuis. Zonder er echt bij stil te staan. Een verzendverpakking hoeft ook niet een speciale doos op plasticzak te zijn, als het maar goed dichtgeplakt kan worden zodat het product er niet uit gestolen kan worden of dat het pakketje bij het vervoeren open gaat. Bij het vervoeren kan het pakketje wel heen en weer geschud worden daarom wordt er bij breekbare producten ook wel isolatie middel in gestopt als rubbertjes zodat het product eigenlijk niet kan beschadigen.

Voor meer info : https://www.peterprint.be/