Linkzoekertje
Image default
Auto’s en Motoren

Autorijles in een moderne les auto’s

Autorijles in een moderne les auto’s

Bij autorijschool Utrecht  wordt les gegeven volgens de modernste technieken met als doel uw rijbewijs B in één keer te behalen.

Kies daarom voor kwaliteit in je autorijles. Je vindt dit bij rijschool Troy Utrecht. De juiste start op weg naar je rijbewijs met als eindresultaat een veilig en zelfstandig weggebruiker. Wij hebben ervaring met allerlei soorten mensen Deze ervaringen hebben wij verwerkt in de rijlessen die wij momenteel geven, zodat wij een complete en veilige rijopleiding rijbewijs B verzorgen.

Ons lesgebied is Utrecht, De Meern en Leidsche rijn Houten eigenlijk heel provincie Utrecht, Leerlingen worden thuis opgehaald en terug gebracht. Je krijgt altijd les van dezelfde instructeur  zodat er nooit misverstanden ontstaan over de manier van les geven.

Onze rijschool rijd sinds 2007 met het auto merk Volkswagen . Wij hebben gekozen voor deze auto om zijn betrouwbaarheid en makkelijke manier van rijden. Het is als beginnend automobilist erg belangrijk dat de auto makkelijk en duidelijk te bedienen is. De rijlessen worden gegeven in een Volkswagen golf 7 waardoor je comfortabel en plezierig rijles krijgt. Het zicht vanuit de bestuurderspositie zorgt ervoor dat je een goed overzicht hebt rondom de auto.

 

 

Deze auto is voorzien van: ABS, DSC (anti-slip), Climate Control (airco), Airbags, PDC (parkeersensoren voor en achter), Stoelverwarming, Radio Cd player, Navigatie systeem, Schuifdak, Verstelbare stuurkolom.

De Volkswagen golf 7 staat garant voor: Betrouwbaarheid, Luxe rij eigenschappen, Stijlvol design, Comfort & Veiligheid.

Als je eenmaal je rijbewijs hebt gehaald met een middelgrote auto, ben je hier mee al vast mee vertrouwt, ga je dan later zelf met een kleinere auto rijden is de afmeting hiervan geen enkel probleem voor je.

Wil je persoonlijke informatie of aanmelden voor rijlessen, neem dan contact op met ons, dit kan telefonisch of ga naar het contact of aanmeldings formulier en vul deze in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voordelen van rijschool Troy Utrecht

Bij rijschool Utrecht  les je in een Volkswagen golf 7. De Volkswagen golf 7  is ideaal om in de toekomst om te kunnen gaan met alle gangbare type auto’s. Onze rijschool Utrecht bestaat uit meerdere instructeurs en dat biedt mogelijkheden tot flexibiliteit.

De voordelen:

•Rijschool Utrecht  heeft een hoog slagingspercentage van circa 75%

•Via onze rijschool kun je meerdere keren lessen per week

•Je wordt thuis of op een andere locatie naar wens opgehaald en teruggebracht

•De stapsgewijze rijopleiding vergroot jouw slagingskans

•Rijschool Utrecht  biedt de gelegenheid om thuis theorie te oefenen of klassikaal

•Pakketten zijn in termijnen te betalen, zowel met als zonder tussentijdse toets

Wij hebben nu een tijdelijke maar zeer aantrekkelijke actie, wees er snel bij want er zijn maar een bepaald aantal pakketten te koop.

Gratis proefles, Lestijd 60 min, Vaste lesauto, Vaste instructeur, Praktijkexamen, Gratis herexamen

En dit allemaal voor de zeer lage prijs van 1130 euro, zoek een rijschool waar je dit goedkoper kan krijgen, ik  kan je garanderen dat wij niet alleen de goedkoopste zijn maar ook de best.

Ben je overtuigd van de voordelen van rijschool Utrecht en kom je graag eens in contact? Bel dan direct naar 030:8080317 of kom naar onze website www.rijschool-troy.nl

Voor meer info : https://www.rijschooltroy.nl