Linkzoekertje
Image default
Adverteren

Vazen zijn een uitstekende investering voor bloemenliefhebbers.

Ben je een echte bloemenliefhebber? Dan is de kans groot dat je regelmatig verschillende boeketten in huis haalt. Bij de bloemist kan je alle kanten op om een vaas mooi op te laten maken. Het enige nadeel is dat een hoop vazen van slechte kwaliteit zijn. Het gevolg is dat ze nog weleens kapot gaan of er vliegt een stuk af bij het omspoelen onder de waterkraan. Dit mag eigenlijk helemaal niet want als je een keer geld durft uit te geven aan vazen dan merk je dit direct in het rendement. Vazen van een hoge kwaliteit gaan een stuk langer mee en ze laten jouw bloemen extra schitteren.

Vazen die extra dik geblazen zijn.

De meeste vazen zijn vrij dun. Waarom? Omdat het simpelweg goedkoper is om een dun glas te blazen dan een dik glas. Waarom zou je dan een dik glas kopen? Een vaas met dik glas gaat gewoon veel langer mee en kan absoluut tegen een stootje. Bij Flowertools zoeken we geen prul of lage kwaliteit spul. We hebben een hekel aan dingen die niet uniek zijn of niet goed werken voor bloemen. Dit is de reden dat we samenwerken met een echte huisbloemist met meer dan 30 jaar ervaring. Als geen ander weet ze wat werkt en wat niet werkt. Dit is de reden dat we terecht zijn gekomen bij Boheems kristalglas. Dit glaswerk is extra dik geblazen en blijft hierdoor wel overeind staan als er een zware bos bloemen ingezet wordt.

Vazen online bestellen zonder risico.

De vazen bij Flowertools kan je gewoon online bestellen zonder enig risico. Natuurlijk ben je bang dat ze vazen misschien kapot vallen en dit is logisch. Dit is de reden dat wij ze netjes verpakken en ervoor zorgen dat ze veilig bij je thuisbezorgd worden. Gaan ze toch per ongeluk kapot? Dit kan helaas gebeuren want het blijft glaswerk. Gelukkig loop jij geen enkel risico en is het risico voor ons. Wij sturen je gewoon gratis een paar nieuwe vazen toe!

Voor meer info : http://www.flowertools.nl