Linkzoekertje
Image default
Alarmsysteem

Lockpick technieken van de slotenmaker

Ook een slot open lockpicken zoals een slotenmaker? Er zijn 2 verschillende technieken die een ​​slotenmaker toepast voor het openen van een cilinderslot.

Lockpicking met de hand.

Een manier is door met een lockpick (een dun stuk metaal dat gebogen is aan het einde, vergelijkbaar met de haak pick van een tandarts) de pinnen in een slot op te drijven. Terwijl de pinnen omhoog (of omlaag) geduwd worden is het streven om het onderste deel van de pinnetjes uit te lijnen onder de scheidingslijn van het slot, en het bovenste deel boven de scheidingslijn. Vervolgens neem je een tension wrench om het slot rond te draaien.

Lockpicking met de lockpickgun.

De andere manier is om het slot te openen met een lockpickgun (Engels), door het invoeren van een langere lockpick die helemaal tot het eind van het slot rijkt en deze er vervolgens snel er uit te trekken, stuiteren de pennen omhoog, daarna kan je met de tension wrench het slot draaien. Hoewel deze manier niet zo nauwkeurig is, waarbij overige pinnetjes individueel gepickt dienen te worden, is dit het principe achter de elektrische lockpickgun.

Voor meer info : https://lockpicks.nl/product/klom-electrische-lockpick-gun/