Linkzoekertje
Image default
Webdesign

Zoeken naar webdesign Ede

Afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met webdesign Ede en vond ik de website SiteToGo.nl. Dit is een website welke voor een vaste, lage prijs van €450,-. Ik was opzoek naar een webdesigner / website bouwer omdat ik een eigen bakkerij heb en daar graag een website voor wil hebben. Graag wil ik dat mensen mij ook online kunnen vinden zodat ik meer klanten trek. Daarnaast wilde ik een website hebben waarop klanten brood kunnen bestellen en betalen en dan alleen maar moeten ophalen. Zodat ze altijd weten dat wij hun lievelingsbrood op voorraad hebben. Lees in deze blog over mijn zoektocht naar webdesign Ede.

Zoektocht webdesign Ede

Ik zocht dus naar webdesign Ede en kwam veel website’s tegen die een website verkopen. Echter waren er een paar hele lelijke website’s bij dat dat mij niet aan trok. Ik ging dus verder zoeken en kwam terecht op nog een aantal andere website en daar kwam ik een paar wel mooie websites tegen. Echter waren deze best wel duur en ik wilde een website voor een lage prijs. Daarom moest ik mij zoektocht voortzetten. En met geluk! Een paar minuten later kwam ik terecht op de website van SiteToGo. En dit was de website waar ik echt naar opzoek was. Voor €450,- maken zij een hele complete website voor je! Ik heb via de online chat, op de website, contact met ze gezocht. Ik stuurde een berichtje met een aantal vragen en al snel kreeg ik een reactie terug, met daarin de antwoorden op alle vragen. Ik heb gevraagd voor een afspraak, waar ik ze onder ogen kon zien en dit kon. Nog die week plande we de afspraak in en kon ik in gesprek gaan met webdesign Ede, oftewel SiteToGo.

Het gesprek verliep goed en mijn website ga ik laten maken bij SiteToGo. Wil jij ook een website voor €450,-? Neem dan eens een kijkje op sitetogo.nl!

Voor meer info :