Linkzoekertje
Image default
Fotografie

Het bedrukken van Magneet stickers

Ken je dat magneet stickers? Magneet stickers zijn stickers niet je tijdelijk wilt plakken op bijvoorbeeld auto’s. Omdat ze magnetisch zijn blijven ze gemakkelijk zitten. Denk bijvoorbeeld aan een rallybordje op een auto. Zo is te zien je dat mee doet aan een wedstrijd maar zorg je er daarna wel voor je er niet permanent een sticker op je auto zit. En het is een leuk aandenken aan gedenkwaardige tocht.

 

Magneet stickers voor ondernemers

 

Het is natuurlijk leuk om je klanten tijdens een evenement een sticker te geven. Vaak willen klanten hem nergens opplakken omdat hij dan meer valt te verwijderen. Bovendien is de sticker dan ook kapot, waardoor je hem niet meer kunt bewaren. Erg zonde. Met magneet sticker voorkom je deze problemen en zorg voor je sterke binding met de groep. Een magneet sticker vervormt ook niet om hij een hard stuk kunststof is gedrukt met aan de onderkant een magneet. Een magneet die ervoor zorgt dat hij op elk stuk metaal kan worden geplakt.

 

Bedrukken van Magneet stickers

 

Het maken van magneet stickers kan in allerlei verschillende vormen en maten. Uit een stuk kunststof wordt een model gesneden. Een klein metalen plaatje wordt er onder aan vast geplakt. Deze wordt magnetisch gemaakt. Op de bovenkant van het kunststof wordt een plaatje geplakt die bedrukt kan worden met veel verschillende soorten opdrukken. Kleuren, logo’s, afbeeldingen. Het maakt niet, het is allemaal mogelijk.

 

Het proces

 

Het Proces begint met het ontwerp. Deze wordt samen met de klant besproken. We starten met een gesprek met de klant over het idee die hij heeft voor een ontwerp. Vaak zit er een verhaal vast aan het idee waarom hij stickers wil laten maken. Een bepaalde passie of een overtuiging voor een geloof, stichting of vereniging liggen vaak ten grondslag voor het idee. Onze ontwerpers maken samen of in opdracht van de klant het eerste ontwerp die eventueel later wordt bij geschaafd. Langzaam ontstaan het ontwerp. Als deze helemaal aan de wensen van de klant voldoet dan worden er stickers van gemaakt. In grote getalen kunnen ze worden ontworpen voor de klanten.

 

Heb je nu ook een idee voor ontwerp? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen de mogelijkheden met je bespreken.

Voor meer info : https://www.dwcprint.nl