Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Uitstekende mondzorg bij Tandartsenpraktijk Culemborg

Het advies is om elk half jaar uw gebit te laten controleren bij een tandarts. Zoekt u een fijne tandarts in Culemborg of omgeving waar u persoonlijke aandacht krijgt? Kom dan eens kennismaken met Tandartsenpraktijk Culemborg. Het geven van persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wij nemen de tijd om u rustig alles uit te leggen en als nodig u op uw gemak te stellen. Waarom kiezen voor Tandartsenpraktijk Culemborg? Hier een aantal punten op een rijtje:

  • In onze praktijk werken 2 tandartsen, Dennis en Daisy-Joyce. Altijd een vertrouwd gezicht en een vaste tandarts
  • Onze tandartsen en medewerkers zijn zeer ervaren
  • U krijgt altijd goede uitleg, vriendelijk, prettig en duidelijk
  • De tandartsen volgen maandelijks bijscholing en nascholing, hierdoor is de kennis altijd up-to-date
  • Onze behandelmethoden zijn modern en van een zeer hoog niveau
  • Wij werken met moderne apparatuur en de nieuwste materialen
  • Voor de kinderen werken wij met de Gewoon Gaaf-Methode, ook is er extra en speciale aandacht voor kinderen
  • We houden ons aan de strengste hygiëne richtlijnen
  • U bent verzekerd van goede zorg voor de komende 30 jaar

Het adres van Tandartsenpraktijk Culemborg is Costerweg 3 in Culemborg. Dit is op bedrijventerrein Pavijen aan de rand van de wijk Hoge Prijs. De praktijk beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen en is makkelijk bereikbaar.

Goede mondverzorging houdt uw gebit gezond en verzorgd

Naast de halfjaarlijkse controle bij de tandarts is een goede mondverzorging zeer belangrijk. Hierdoor blijft uw gebit gezond, mooi en verzorgd. Wij raden aan om uw gebit twee keer per dag te poetsen, het liefst twee minuten lang. Naast het poetsen kunt u uw gebit verzorgen door middel van tandenstokers, flossdraad en mondwater. Hiernaast adviseren wij om ongeveer elke drie maanden uw tandenborstel te vervangen. Ook voeding speelt een belangrijke rol in het hebben van een gezond gebit. Probeer een schema aan te houden van drie eetmomenten en drinkmomenten per dag en maximaal vier keer een tussendoortje. Dit geldt ook voor kinderen. Water drinken mag uiteraard de hele dag door.

 

Voor meer info : https://www.tpculemborg.nl/