Linkzoekertje
Image default
Beauty en verzorging

Cosmetische kliniek in Den Haag

Van Lennep is een kleinschalige, gespecialiseerde kliniek voor huidverbetering en injectables in Den Haag. De kliniek staat onder leiding van cosmetische arts Ludy Holst. Zij is NVCG-gecertificeerd (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) en verricht diverse soorten behandelingen. Iedere behandeling begint met een goed gesprek over de wensen, eisen en verwachtingen. Ook eventuele angsten worden besproken. “Doet een behandeling pijn? Zien anderen dat ik een cosmetische ingreep heb ondergaan?” Ludy neemt de tijd om op alle vragen in te gaan.

Veiligheid voorop
Of je de salon nu bezoek voor een acne behandeling of rimpel behandeling, professionaliteit en zorgzaamheid staan voorop. Iedere behandeling wordt volgens de richtlijnen van de NVCG uitgevoerd. Een cliënt krijgt een persoonlijk behandeltraject en wordt continu gemonitord over de voortgang en uitwerking van de ingreep of behandeling. De Haagse kliniek wordt door de Consumentenbond tot de top 10 van Nederland gerekend.

Nauwe samenwerking met ziekenhuizen in de omgeving
Ludy Holst is gespecialiseerd in diverse cosmetische behandelingen. Ze werkt nauw samen met dermatologen, plastisch chirurgen en neurologen uit verschillende ziekenhuizen in Den Haag en omgeving. Zij houdt haar kennis en vaardigheden op peil door het bezoeken van workshops en congressen in binnen- en buitenland.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot huidverbetering en huidverjonging bij Van Lennep Kliniek? Of wilt u een afspraak maken voor een gratis consult? Neem dan contact op. Dat kan telefonisch (070 – 737 00 88), per e-mail of door invulling van het contactformulier op de website Van Lennepkliniek.nl.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Waar en Waarom mensen wereldwijd hun huid bleken

Waarom wel of geen zonnepanelen?

Mooie volle lippen krijgen