Linkzoekertje
Image default
Zakelijk

Driemaal scheepsrecht – culinaire tips in Eindhoven

Waar denkt u aan bij Eindhoven? Wellicht denkt u aan Philips, techniek, design en winkelen. En dat kan kloppen want deze drie onderwerpen zijn zeker representatief voor de stad. Wist u echter ook dat Eindhoven een rijke culinaire cultuur kent? In deze stad vindt u een breed scala aan de leukste restaurants, bars, ontbijt- en lunchplekjes. Onderstaande drie restaurants in Eindhoven lichten toe waarom het een must is voor elke Bourgondiër om binnenkort een bezoek aan Eindhoven te plannen. 

Een beetje van Azië, een beetje van OZZO

Gaat uw hart sneller kloppen van verse sushi, Aziatische snacks met een twist, tongstrelende wijnen, en dit alles in een trendy omgeving? Dan is OZZO de plek voor u! Deze sushi Bar & Lounge is de hipste sushibar in Eindhoven. De gerechten op de menukaarten zijn al even verfijnd als het interieur. Zo kunt u hier terecht voor traditionele Nigiri, maki rollen met bijvoorbeeld diverse heerlijke vullingen en sashimi. Daarnaast biedt OZZO verschillende Chef’s choice’s aan; heerlijke Japanse gerechten met hun eigen draai. Wat dacht u van een maki roll van gerookte kalfslende, Japans ei, avocado en asperges? De liefhebbers van vlees zijn overigens niet vergeten. Zij hebben keuze uit diverse hamburgers en bites, die beide geïnspireerd zijn op de oosterse keuken. De ‘Pulled Beef Rendang Style’ is een absolute aanrader! Geniet van al dit lekkers met een goed glas wijn. Het wijnassortiment bestaat namelijk enkel uit zorgvuldig geselecteerde wijnen. Wilt u binnen zitten in de stijlvolle omgeving of lekker buiten op het verwarmde terras? Aan u de keus!

(H)eerlijk Martinus

Martinus is een à la carte restaurant met de pijlers ‘duurzaamheid’, ‘lokaal’ en ‘ambacht’. Dat ziet u bijvoorbeeld terug in de hechte relatie van het restaurant met de lokale leveranciers. Zo weet u zeker dat de ingrediënten met dezelfde zorgvuldigheid en aandacht zijn bereid als de gerechten zelf. De gerechten op de menukaart zijn gevarieerd en gebaseerd op het seizoen. De fijnproever kan hier zijn hart ophalen! Ook fijn, Martinus heeft voor elk gerecht bijpassende wijnen uitgezocht. Zo haalt u het meeste uit uw avond!

Bent u overigens op zoek naar een leuke en lekkere activiteit voor in de middag? Tussen 11.00 en 17.00 uur kunt u terecht voor een ambachtelijke High Tea, inclusief bijzondere soorten thee en de lekkerste zoete en hartige hapjes. De High Tea is te boeken vanaf 2 personen en allergieën kunnen van tevoren worden doorgegeven.

’s Werelds genieten bij Het Buffet

Restaurant Het Buffet opent haar deuren al vanaf 06.30. Hier kunt u terecht voor het lekkerste en meest uitgebreide ontbijt in Eindhoven! Kies uw favoriete gerechten van het ontbijtbuffet of bepaal zelf hoe ze bereid worden. Wilt u liever uitslapen of later op de dag uit eten? Het Buffet biedt ook een lunchbuffet en dinerbuffet aan. Het concept is ideaal voor grote groepen; u bepaalt namelijk zelf wat u wilt eten en de chef-koks bereiden de gerechten direct voor uw neus. Zo kunt u van alles wat proberen. En het beste? U geniet al onbeperkt en de dranken zijn inbegrepen in de prijs! U geniet dus voor een extra voordelige prijs.

Voor meer info : https://www.hoteleindhoven.nl/