Linkzoekertje
Image default
Beauty en verzorging

Een botox of fillers behandeling

Een aanpassing aan het gezicht kan tegenwoordig erg snel gedaan worden. Botox en fillers kunnen heel makkelijk ingebracht worden voor verschillende doelen zoals rimpeltjes gladder maken, de huid strakker maken of de lippen opvullen. Op deze manier kan er makkelijk iets aan het gezicht veranderd worden. De keuze is nog makkelijker gemaakt doordat niets permanent is, na enkele maanden is de werking van botox uitgewerkt en is er een nieuwe behandeling nodig om het eerdere resultaat terug te krijgen. Zo komt het dat botox een makkelijk instapbare behandeling is die amper ontevreden klanten heeft.

Wie last heeft van rimpeltjes of graag dikkere lippen of vollere wangen wil, kan terecht in een botox kliniek voor een behandeling met botox of fillers. Voor het verminderen van rimpels wordt vooral botox gebruikt. Aangezien botox een spierontspannende werking heeft, zal het de spier waarin het ingespoten wordt gaan ontspannen. Daardoor worden de spiertjes die de rimpels veroorzaken tijdelijk verlamd en worden de rimpeltjes dus weer gladde huid. Fillers worden vooral gebruik om meer volume te geven, het gebruik ervan is populair voor vollere wangen en lippen.

Hoeveel kost het dan om een botox behandeling te laten doen? Dat is natuurlijk afhankelijk van de zone die je wil laten behandelen. Als je de rimpels op je voorhoofd wil laten verwijderen, heet dat een voorhoofdsrimpelbehandeling en telt dat als één botox zone. De behandeling van één zone kost €85. Zo zijn er verschillende botox zones zoals een fronsrimpelbehandeling, een kraaienpootjesbehandeling en een voorhoofdsbehandeling. Er zijn ook halve zones die behandeld worden voor €50. Halve botox zones zijn de kin, gummy smile, mondhoeken, bunny lines en een wenkbrauwlift. Dan zijn er ook nog speciale behandelingen die een specifiek probleem aanpakken dat niet als zone bestempeld kan worden. Zo kan je een botox behandeling laten doen tegen overmatig transpireren vanaf €349.

Voor meer info : https://faceland.nl