Linkzoekertje
Image default
Media

Hoe kan Ik overstappen naar Ziggo webmail?

De klanten service van Ziggo wordt dagelijks geconfronteerd met de vraag: “Hoe kan ik overstappen naar Ziggo webmail?”  Dit komt doordat vele mensen die bij andere webmail providers waren aangesloten geconfronteerd zijn geworden met verborgen tarieven en slechte service.

Als je wilt overstappen naar Ziggo webmail is dat helemaal geen probleem en in principe met een klik van je muis te realiseren. Ga naar de site van Ziggo en bekijk de verschillende pakketten, als je wilt overstappen klik dan op overstappen onder de “paketten” tab rechtsboven. Daar heb je de mogelijkheid om je oude provider te verlaten en je aan te sluiten bij Ziggo. Ziggo heeft medewerkers die er speciaal zijn voor degenen die willen overstappen. Het proces is heel eenvoudig, en geschiedt vlekkeloos. Tijdens het overstap proces hoef je alleen aan te geven dat je gebruik wilt maken van de gratis overstap service van Ziggo.

Ziggo heeft aantrekkelijke paketten die zich niet beperken tot webmail, en bovendien voordelig zijn. Je kunt letterlijk 3 in een klap krijgen, voor een zeer redelijk bedrag.

Alles-in-1 pakketten van Ziggo : televisie, internet en bellen in huis
Als je kiest voor een drie in 1 pakket van Ziggo heb je logischerwijs ook webmail erbij. Je zult je natuurlijk afvragen wat zo een pakket kost.
De prijs voor dit pakket is €34,95 per maand voor de eerste 6 maanden,
En daarna kost dit pakket €45,95.  Dit is het basis pakket. Er zijn natuurlijk ook luxere paketten. Het prettige van deze pakketten is dat je de eerste zes maanden ook de luxere pakketten voor dezelfde prijs krijgt. Dit zijn stunts die je alleen krijgt wanneer je een abonnement bij Ziggo neemt.
Stap gerust over naar Ziggo webmail en geniet van de 5 Gig opslag, en veilige- spam vrije internet omgeving. Hoe eerder je overstapt hoe sneller je kunt genieten van de Ziggo service, en hoe minder problemen je zult ervaren bij het gebruik van je webmail.

Voor meer info : http://ziggowebmail.info/