Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Jouw nieuwe huisnummer gratis thuis afgeleverd

Op zoek naar een mooi huisnummer? Neem de tijd om rond te neuzen in onze webshop. Je vindt er huisnummers van de meest uiteenlopende materialen. Van leisteen tot kunststof en van hout tot messing. Om met die laatste categorie te beginnen: dit zijn chique, duidelijke nummers. Messing is duurzaam, sterk en vergt nauwelijks onderhoud. Leisteen nummers hebben een karakteristieke, natuurlijke uitstraling. Ook deze nummers zijn van uitstekende kwaliteit. Er zijn vierkante, rechthoekige en ovalen plaatjes. Ze worden gemaakt van ruwe stenen en daardoor is ieder afzonderlijk exemplaar uniek.

Bijzonder in trek bij jong en oud zijn cottage huisnummers. Ze zijn gemaakt van staal. De Engelse, landelijke stijl valt bij jou vast in de smaak. We maken je er op attent dat onze collectie huisnummers bestaat uit losse getallen, bordjes met getallen en bordjes die plaats bieden aan het huisnummer en je naam. Je ziet het: er is heel veel te kiezen.

Mooi naast de voordeur 

Een huisnummer kopen bij De Naambordenspecialist is een leuke ervaring waarbij je creativiteit wordt aangesproken. Jij bepaalt namelijk zelf de kleurencombinatie, het lettertype en de afmetingen. Je zorgt er zo voor dat het huisnummer perfect aansluit bij de stijl van je woning. Onze klantenservice heeft de afgelopen jaren al heel wat vragen beantwoord. Om al onze klanten van dienst te zijn, hebben we online de meest gestelde vragen staan. Inclusief zo compleet mogelijk antwoord natuurlijk.

Veel vragen gaan over het onderhouden van het huisnummer en/of naambord. Je kunt volstaan met een maandelijks sopje als het om kunststof, gravoglas, plexiglas en emaille gaat. RVS bordjes kun je mooi houden door ze een klein beetje in te vetten met bijvoorbeeld slaolie of te sprayen met een RVS-reiniger. Messing nummers en platen zijn te behandelen met koperpoets. Bij hout volstaat een jaarlijks laklaagje.

Voor meer info : https://www.denaambordenspecialist.nl/