Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Kerst in de tuin

Kerst in de tuin 

In de decembermaand zijn er altijd twee dagen met Kerstmis. Deze dagen zit je gezellig samen met je vrienden en familie te genieten. Lekker eten, mooie versiering en genieten van het heerlijke glaasje wijn. Binnen is het lekker warm en hangt er een knusse sfeer, maar wat dacht je van de tuin? Ook de tuin kan je sfeervol aankleden in de kerststemming. Het is vroeger donker, waardoor de lampjes vroeg aan kunnen.

 

Vlaggenmast 

Wist jij zonder aanvraag een vlaggenmast mag plaatsen? Wel is het de regel dat er één per erf mag worden geplaatst van maximaal 6 meter hoog. Een hoge vlaggenmast, met een wapperend vlag. Super leuk, maar wat kan je nog meer met de vlaggenmast? Tijdens de kerstdagen kan de vlaggenmast gebruikt worden om een kerstboom op te hangen. Zo versier je niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis. Niet alleen de bewoners van het huis kunnen ervan genieten, maar ook buren en andere voorbijgangers. Samen zorgen voor het warme kerstgevoel.

 

Grote tuin 

Wat doe je nou als je wel een grote tuin hebt, maar geen vlaggenmast? Ook daar is een oplossing bedacht.. Bij Fairybell zijn de kerstbomen inclusief paal verkrijgbaar. Op deze manier breng je jouw tuin tot leven door een prachtige kerstboom. Als de kerst voorbij is, kan de boom inclusief paal weer worden opgeruimd en kan er plek worden gemaakt voor andere dingen. 

 

Weinig ruimte ter beschikking 

Ook al heb je weinig ruimte om je huis, ook jij kunt het buitenshuis in de kerststemmingen brengen. Fairybell heeft speciaal voor jou de muur kerstbomen ontwikkelt. Deze kerstboom is eenvoudig te bevestigen aan de muur van je huis of schuur. Zo kan er dagelijks genoten worden van de verlichte kerstboom in de tuin. 

 

Geen geschikte muur

Woon jij nou bijvoorbeeld op een flat en weet je niet goed of je de muur wel moet gebruiken? Kies er dan voor om een deurkerstboom aan te schaffen. Dit breng jou en de anderen in de kerststemming wanneer ze jouw huis binnentreden. Of van een afstandje zicht hebben op jouw deur. Overdag is de verlichte kerstboom amper zichtbaar, maar in de avonduren steelt hij de show.

 

Meer informatie

Wil jij deze kerst het niet alleen binnen, maar ook buiten gezellig maken? Neem dan een kijkje op de website van Fairybell. Door het brede aanbod en verschillende mogelijkheden, zit er ook vast iets voor jou bij tussen.

https://www.fairybell.nl/