Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Ramen Standaardmaten

Afmetingen raamprofielen: kiest u voor aangepaste formaten of standaardformaten?
Nadat het raam is geopend en de vensterbank is geplaatst, komt de leverancier op maat. Want de afmetingen van het raamprofiel moeten perfect passen. Fouten kunnen leiden tot kostbare aanpassingen en vertragingen.

Maar wist je dat er ook standaardmaten zijn? In dit geval wordt de wandopening aangepast aan de grootte van het bestelvenster.

 

Standaard formaat ramen

Veel raamfabrikanten en bouwmarkten verkopen ook standaardramen. Ze zijn er in een beperkt aantal vormen, maten en kleuren.

Standaard Windows heeft twee belangrijke voordelen. De eerste is hun prijs. Omdat ze in serie worden geproduceerd, zijn ze goedkoper dan maatwerk. Hierdoor kun je veel geld besparen en investeren in andere zaken (zoals de keuken of badkamer). Ook zijn deze modellen meestal op voorraad. U kunt het direct meenemen of snel laten bezorgen. Dit bespaart tijd. In vergelijking met maatwerkramen kunt u deze zeker 8 tot 10 weken na meting effectief plaatsen.

Let op, want bij standaard maten moet de raamopening exact gelijk zijn aan de montagehandleiding. Daarom moeten metselaars speciale aandacht besteden aan de grootte.

  • Voordelen van geprefabriceerde ramen
  • goedkoper dan custom
  • erg snelle bezorging

info@offerte-ramen-en-deuren.com – Tel: 0497 92 56 63 – VAT: BE 0536.965.571 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0571-ramen-standaardmaten.html