Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Diverse soorten honing kopen

Honing kopen in diverse smaken

Heb jij ooit al honing geprobeerd waar een extra smaak aan toegevoegd was? Dit is zeker andere honing dat gewoon in de supermarkt verkocht wordt, en ik kan het je zeker aanraden. Bijzondere honing kopen doe je namelijk bij Heathen Mead. Ik koop hier sinds een poosje mijn honing en ik wil nooit meer wat anders. De honingsmaken zijn zeer uniek en echt om je vingers bij af te likken. Wist je dat je honing voor veel meer gerechten kunt gebruiken dan enkel op brood? Je kunt bijvoorbeeld ook koken met honing. Dan is bloemenhoning een goede optie, dit is heerlijk bij vleesgerechten.

Honing met verschillende smaken

Bij Heathen Mead verkopen ze honing met diverse smaken. Zo kun je kiezen uit fruithoning, bosbessenhoning, citroen honing, lavendelhoning, rozemarijnhoning of klaverhoning. Dit is bijvoorbeeld heerlijk om toe te voegen aan de thee, of om op brood of een cracker te doen. Ook in de kwark of koffie is honing een heerlijke extra toevoeging. Ik snap dat je mogelijk nog nooit van deze honingsmaken hebt gehoord, dat had ik namelijk ook niet toen ik ze voor het eerst tegen kwam bij Heathen Mead. Daarom heb ik besloten om het eens te proberen en ik vind het echt heerlijke honingsmaken!

Eenvoudig bestellen via de website

Je denkt misschien dat het niet verstandig is om zoiets op internet te bestellen, gezien het glas kan breken bij de verzending. Echter, Heathen Mead zorgt er voor dat de bestelling altijd op veilige wijze verzonden wordt, zodat er onderweg niets mis kan gaan. Je bestelt gewoon via de website en dan worden de producten naar jou toe verzonden. Heb je nog vragen? Misschien staan deze bij de veel gestelde vragen en anders kun je altijd contact opnemen!

Voor meer info : https://heathenmead.nl/

Gerelateerde artikelen

Beveiliging voor uw huis en/of pand

Tips voor tandartsangst

Ga ook met een gerustgesteld gevoel naar een goede tandarts Den Haag