Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Huis taxeren met makelaar Amsterdam West

Wil jij weten wat jouw huis waard is? Het kan zijn dat je een verbouwing wilt starten waar je een lening voor nodig hebt. Het is dan handig om het huis te laten taxeren, zodat je deze lening af kunt sluiten. De taxatie kan uitgevoerd worden door een makelaar Amsterdam West. Zelf moest ik ook mijn huis laten taxeren, dus ik heb contact opgenomen met Finsens Makelaardij. Zij stonden zeer professioneel voor mij klaar, om mijn huis te taxeren. Het is een onafhankelijk en deskundig taxatierapport wat je ontvangt dus perfect voor de bank.

Taxatie volgens NWWI

Finsens Makelaardij is aangesloten bij het NWWI, dit is het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit instituut ziet er op toe dat elke taxatie uitgevoerd wordt zoals het hoort, en dat het rapport klopt. Hierdoor weet je zeker dat de taxatie goed is, en dat je met dit rapport een lening aan kunt vragen voor de verbouwing van de woning of een hypotheek. Doordat Finsens Makelaardij aangesloten is bij het NWWI, heb ik voor deze makelaar gekozen voor de taxatie. Uiteraard zijn er meer taxateurs te vinden die hier aangesloten zijn, maar doordat Finsens de Amsterdamse woningmarkt zeer goed kent, gaf het mij toch meer vertrouwen.

Laat jouw woning direct taxeren

Als je kiest voor een taxatie door deze makelaar Amsterdam West, kun je gewoon via de website een taxatie aanvragen. Jouw aanvraag wordt direct in behandeling genomen, zodat de taxatie zeer snel uitgevoerd kan worden. Je hebt het rapport voor je het weet al in huis, waardoor de aanvraag van een lening of hypotheek geen vertraging oploopt. Dit is wel zo gunstig voor de aanvraag van een hypotheek of de start van een verbouwing. Neem nu contact op met Finsens Makelaardij!

Voor meer info : https://www.finsensmakelaardij.nl/