Linkzoekertje
Image default
Bedrijven

Kleinschalige kinderopvang in Utrecht

Wil jij ook een kleinschalige kinderopvang in Utrecht? Ik heb gekozen voor kinderopvang Het Kevertje, en het ziet er naar uit dat het een goede keuze is geweest. Mijn kind komt elke keer zeer enthousiast thuis na een fijne dag op de opvang. Ik weet nog niet hoe mijn andere kind het vindt, want zij kan nog niet praten. Dat is ook zoiets fijns hier, baby’s vanaf 10 weken kunnen al gewoon terecht.

Altijd een fijne en huiselijke sfeer

Doordat dit een zeer kleinschalige opvang is, ken jij de medewerkers goed en andersom. Zij weten wat goed is voor jouw kind, en passen zich hier op aan. Er hangt ook altijd een zeer fijne en huiselijke sfeer, waardoor jouw kind zich optimaal op zijn of haar gemak kan voelen. Mijn oudste voelt zich hier echt helemaal thuis, ook omdat er een fijne buitenspeelruimte is.

Voor beide groepen, de baby’s en de peuters, is er een groepsruimte en een slaapkamer. Jouw kind kan dus fijn zijn dutjes doen maar ook naar alle lust spelen. De omgeving is ook zeer veilig, alleen ouders en medewerkers kunnen het gebouw binnen komen. Tevens is er overal cameratoezicht, wat ik persoonlijk ook heel fijn vind. Ook qua brand is het pand heel veilig, iets waar ik zelf erg veel waarde aan hang.

Neem contact op met Het Kevertje

Ik ben echt heel blij dat ik voor deze kinderopvang in Utrecht gekozen heb. Mijn kinderen kunnen heerlijk kind zijn, en genieten elke dag weer dat ze naar de opvang kunnen. Ze zijn onder leeftijdsgenootjes en kunnen fijn spelen. Wil jij nou meer weten van deze kinderopvang? Kijk dan gerust op de website voor meer informatie. Je kunt hier jouw kind gelijk aanmelden, maar uiteraard ben je ook van harte welkom voor een rondleiding.

Voor meer info : https://www.hetkevertje.nl/