Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Originele mokken bedrukken

Bedrukte mokken zijn populair onder veel mensen. Het zijn ware collectors items geworden: hoe gekker, hoe beter! Keukenkastjes staan vol met mokken met gekke teksten, kunstzinnige opdrukken en unieke features. Bedrukte mokken zijn niet alleen leuk, ze zijn ook nog eens heel praktisch. We gebruiken ze immers iedere dag, dus in feite kan je er nooit genoeg van hebben. Een unieke bedrukte mok is dan ook de ideale tool om meer naamsbekendheid te genereren. Deel de mokken uit onder uw werknemers, zakenrelaties, op evenementen en op beurzen

Wanneer u op zoek bent naar een bedrukt relatiegeschenk of promotiemateriaal, komt u dus al snel bij bedrukte mokken uit.  Het is daarom een kunst om eruit te springen met uw bedrukte mok. Hoe valt uw logo zo goed mogelijk op? Juist, met het bedrukken van een unieke mok. Het is niet nodig om te kiezen voor een saaie, simpele, witte mok met een eenvoudige bedrukking. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een full color bedrukte fotomok. Hierop kunt u (de naam zegt het al) foto’s laten bedrukken van bijvoorbeeld uw team. Perfect om uw potentiële klanten kennis te laten maken met uw mensen, of als souvenir aan een leuk teamuitje. 

Daarnaast zijn er mokken met leuke features, zoals een mok waar al een lepeltje bij zit zodat uw koffie nooit ongeroerd hoeft te blijven. Of wat dacht u van een geïsoleerde ‘kampeer’ mok? Zo valt uw logo zeker op. Is uw bedrijf actief in bijvoorbeeld de outdoor sector of de camping wereld? Dan is een dergelijke mok natuurlijk al helemaal leuk. Ook zo’n mok die nét even iets anders is dan de simpele, witte mok: de mok met een gekleurde binnenkant in plaats van buitentkant. Laat de binnenkant van de mok aansluiten op de kleuren van uw huisstijl en u maakt de blits op elke beurs. 

De echte topper onder de speciale mokken is de Magic mok, ook wel de WOW! mok genoemd. Deze mok lijkt op het eerste gezicht een beetje saai. Echter, wanneer er een warme vloeistof, zoals koffie of thee, in wordt geschonken verschijnt uw opdruk of design. Grote kans dat de ontvanger van deze mok deze originele feature aan anderen laat zien, waardoor uw naamsbekendheid toeneemt. 

Bent u na het lezen van dit blog enthousiast geraakt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op BudgetGift.nl. Op deze site vindt u een groot assortiment aan te bedrukken mokken tegen scherpe prijzen. Het verkoopteam helpt u graag met een persoonlijke service aan de ideale mok. 

Fleur de kantoortuin op, met een originele bedrukte mok! 

 

https://www.linkzoekertje.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips bij het ontwerpen van een tuin

Deze accessoires mogen niet ontbreken bij jouw iPad!

Liefde en je gezondheid