Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Laserbehandelingen? Dit zijn de drie populairste!

Laserbehandelingen? Dit zijn de drie populairste!

Lasers komen niet alleen meer voor in sci-fi films. Tegenwoordig is het mogelijk om lasers in te zetten bij de behandeling van allerlei huidproblemen. Maar ook wanneer je spijt hebt van een tatoeage kan deze met een laser behandeld worden. Er zijn ontelbare mogelijkheden en de ontwikkelingen op het gebied van lasertechnologie gaan snel. Ben je nieuwsgierig naar alle behandelingen die met lasertechnieken worden gedaan? We bespreken het in dit artikel. 

 

Schimmelnagel behandelen

Schimmelnagel? Vervelend! De meeste traditionele behandelingen zijn niet zo effectief en vragen veel geduld. Daarnaast pakken crèmes en nagelolie de kern van het probleem namelijk niet aan. Bij een laserbehandeling kan dit wel! Een laser breekt namelijk de schimmeldraden af waardoor deze niet verder kunnen groeien. Op die manier zal de schimmelnagel vanzelf uitgroeien. 

 

Ontharen

Ook bij ontharing kan een laser een uitkomst bieden. Scheerirritatie en harsbehandelingen kunnen een pijnlijke ervaring zijn. Bovendien zijn deze manieren van ontharing niet definitief en zullen de haartjes dus in alle gevallen weer teruggroeien. Dit is anders bij laserontharing: met het juiste aantal behandelingen zul je hier voorgoed van de haartjes af zijn. Dat komt omdat de laser de haarzakjes inactief maakt. Ze zullen dan dus niet opnieuw haartjes groeien. Naast het feit dat deze behandelingen definitief zijn, is het ook prettig om te weten dat laserbehandelingen steeds aangenamer worden. Zo hebben lasers tegenwoordig een verkoelende tip die de huid helpt af te koelen. Laserontharing is daarbij ook geschikt voor ieder huidtype!

 

Tatoeages weg laseren

Hoewel je een tatoeage vaak in de overtuiging zet dat je het altijd mooi blijft vinden, kan het leven anders lopen. Soms kom je er ineens achter dat de tatoeage niet meer bij je past. Gelukkig kun je de tatoeage tegenwoordig weg laten laseren. Het laserapparaat breekt de inkt in de huid af. Langzaam maar zeker zal de tatoeage hierdoor verdwijnen. 

 

Wat nog meer? 

Zoals gezegd is laserapparatuur veelzijdig en zijn de mogelijkheden ontelbaar. Denk je erover om een laser aan te schaffen of een laserbehandeling te ondergaan? Dan is het belangrijk om een kwalitatief goede laser te gebruiken. Op de website van Laservision vind je de beste apparatuur en kun je meer ontdekken over de mogelijkheden. 

 

https://www.laservision.nl/