Linkzoekertje
Image default
Management

Small scale manufacturing business ideas

Op zoek naar mogelijkheden om te starten met minder investering? Er zijn veel mensen die minder budget hebben maar toch iets van zichzelf willen maken of een productie-eenheid willen beginnen. Maar de vraag die bij hen opkomt is voor welke kleinschalige productie ze kunnen opteren?

 

Het opstarten van een groot bedrijf vergt veel geld en houdt ook grote risico’s in. Een kleinschalig bedrijf daarentegen heeft minder geld nodig en brengt minder risico’s met zich mee. Het is altijd raadzaam om eerst te beginnen met een kleinschalig bedrijf en dan uit te breiden als u inkomsten genereert.

 

Een kleinschalig bedrijf beginnen

Dingen lijken misschien gemakkelijk en eenvoudig, maar wanneer u ze daadwerkelijk uitvoert, dan realiseert u zich hoe moeilijk het is om zelfs een kleinschalig bedrijf te plannen. Maak je geen zorgen, alles wat je nodig hebt is de juiste planning om het plan te laten werken zoals je wilt.  

 

U moet altijd uw budget kennen, dan de vaste kosten berekenen, weten hoeveel productie er in het begin moet worden gedaan en ook de kleine uitgaven toevoegen. Volg uw plan regelmatig op, zodat u onmiddellijk wijzigingen kunt aanbrengen als er iets niet volgens plan verloopt. Als u uw lijst ijverig volgt, dan is succes niet ver van u vandaan. 

25 Winstgevende Small Scale Manufacturing Business Ideeën in India

1. Kokosolie Productie

Coconut Oil Manufacturing | 25 Winstgevende Kleine Productie Business Ideeën in India

 

Kokosolie wordt gebruikt door verschillende mensen om voedsel te koken. Niet alleen wordt het gebruikt in de keuken, in feite, wordt het ook gebruikt in de productie van olie, haar tonics, zeep, cosmetica, enz. Dit kan een fantastisch kleinschalig bedrijf zijn omdat u het kunt starten met een klein bedrag aan kapitaal dat onder 1 Lakh kan liggen.

 

De belangrijkste grondstof voor het maken van kokosolie is gedroogde kokosnoot. Als de juiste normen en kwaliteit worden gehandhaafd, dan kun je het niet alleen op de lokale markt verkopen, maar ook op de internationale markt en een behoorlijke hoeveelheid geld verdienen.

 

De vraag is enorm toegenomen door het groeiende bewustzijn van mensen over natuurlijk bereide oliën. Je kunt het bij je thuis beginnen als je nog grond vrij hebt of een kleine ruimte huren om het bedrijf te beginnen.

 

2. Productie van zepen en detergenten

Productie van zepen en detergenten

 

Het is een zeer lage investering bedrijf, maar is een evergreen business als mensen zeep dagelijks gebruiken voor het baden en toilet doel. Maar voordat u met deze business begint, moet u een kleine opleiding volgen en het juiste proces voor het maken van zeep begrijpen.

 

Het belangrijkste dat nodig is in de productie is de grondstof, en voor het maken van de zeep, hebben we overvloedig grondstoffen die Amerika niet heeft, daarom importeren ze de zepen uit India. Vandaar, dat u een uitstekende gelegenheid hebt om te exporteren en uw bedrijf uit te breiden.

 

Een zeep- en wasmiddelenbedrijf vergt een investering van ongeveer 6.00.000 Rs. U kunt dit bedrijf thuis beginnen als u een kamer vrij hebt of een kleine ruimte huren en daar uw zeepfabriek plaatsen.

 

3. Papier Productie

Paper Manufacturing | 25 Winstgevende kleine schaal productie bedrijfsideeën in India

 

Papier wordt meestal gebruikt in scholen en hogescholen plus wordt ook veel gebruikt in de industrie voor facturering en registratie van zakelijke transacties. Papier wordt gebruikt in bijna elke industrie, en het heeft een grote vraag, maar de investering is niet zo hoog.

U hoeft alleen maar op zoek te gaan naar een commerciële ruimte waar u uw papiermachine kunt neerzetten. De ruimte die u nodig hebt, hangt af van de grootte, de hoeveelheid en het volume van het papier. De vraag is sterk toegenomen sinds het verbod op plastic, omdat de mensen papieren zakken zijn gaan gebruiken. Het kapitaal dat nodig is om de zaak op te starten, bedraagt ongeveer 1-2 lakhs.

 

4. Handgemaakte koekjes

Handgemaakte koekjes

 

De productie van koekjes en biscuits kan een geweldig bedrijf zijn als u van koken en bakken houdt. Verschillende mensen zoeken naar nieuwe smaken als het gaat om koekjes en koekjes en verkiezen zelfgemaakte koekjes boven andere. U kunt een kleinschalige industrie op te zetten als het vereist een minimaal kapitaal om deze business te starten.

 

Het is ook gezegd dat een van de meest winstgevende kleinschalige bedrijf als je gewoon een kleine ruimte nodig hebt, grondstoffen, en slechts een paar mensen voor uw hulp. Om succes te hebben in de bakkerijbusiness, moet u zorgen voor marketing en de smaak kennen waar uw klanten naar op zoek zijn.

 

Afhankelijk van de vraag, kunt u de producten kiezen die u wilt maken. De primaire dingen die nodig zouden zijn voor de setup zijn een elektrische oven, slijpmachine, mixer, en grondstoffen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/