Linkzoekertje
Image default
Management

De complete personeelsadministratie voortaan online? Shiftbase maakt het mogelijk!

Personeelsplanning, urenregistratie  en verlofregistratie zijn de hoofdfuncties van Shiftbase software. We lichten ze alle drie kort toe. Personeelsplanning software betekent dat je roosters op korte en lange termijn kunt maken. Gegevens zijn eenvoudig te kopiëren en / of heen en weer te slepen. Invoegen van bestanden en een koppeling met email behoren tot de mogelijkheden. Het registreren van uren kan via het urenregistratieformulier, dat je natuurlijk aan jouw wensen en eisen kunt aanpassen. Andere manieren om uren bij te houden zijn de prikklok en de Shiftbase app. Binnen Shiftbase worden vakantie-uren automatisch opgebouwd. Het bijhouden van aan- en afwezigheid en bijzonder verlof behoort tot de standaard functionaliteiten. Aan zowel personeelsplanning als urenregistratie en verlofregistratie zul je dankzij Shiftbase veel minder tijd kwijt zijn.

Bij de shiftbase app voor urenregistratie

staan we even apart stil. De app is een gratis onderdeel van het softwarepakket. Hij is geschikt voor Android en iPhone telefoons en tablets. Zowel leidinggevenden als werknemers kunnen er gebruik van maken. Alle functies staan 24/7 tot je beschikking. Aan ieder afzonderlijk personeelslid worden specifieke toegangsrechten toegekend. Dit kan ook op tijdelijke basis bijvoorbeeld als de vaste roostermaker een maand op vakantie gaat en iemand voor die vier weken de taken overneemt. 

Different Lab B.V., waar Shiftbase onderdeel van is, houdt zich sinds 2011 bezig met bedrijfssoftware. Aanvullende web services vallen ook binnen het takenpakket van dit bedrijf. Different Lab is de officiële statutaire naam. Shiftbase is de zaaknaam en de programma’s zijn ook onder deze noemer bekend. Er werken op dit moment 12 personen bij Shiftbase dat zich (vooralsnog) op de Nederlandse markt richt. Informatie en communicatie is de hoofdbranche waarin Shiftbase werkzaam is. Als nevenbranches gelden de volgende twee:

-het ontwikkelen, produceren en uitgeven van software;

-gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

Shiftbase is gevestigd in een modern kantorenpand aan de Groeneweg 2A in Zoetermeer. Neem je het openbaar vervoer? Vanaf station Zoetermeer Oost is het maar één minuut lopen.

https://www.shiftbase.com/nl/