Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Molenaarstrappen

Molenaarstrappen

Trappen die geschikt zijn voor kleine ruimtes. Dat zijn de molenaarstrappen. Praktische houten trappen.

 

Rechte trap

Een molenaarstrap wordt ook wel een steektrap genoemd. Die naam komt voort doordat je vroeger de ladder in het trapgat moest steken. Deze rechte trap wordt gebruikt op plaatsen waarbij verdiepingen met elkaar verbonden moeten worden. Deze verdiepingen kunnen natuurlijk alles zijn. Denk aan een vide of een zolder. Ze worden zelfs gebruikt als trap voor een hoogslaper. Je ziet de trap steeds vaker als decoratietrap voor in de woonkamer. Aan de trap worden dan planten gehangen of er worden accessoires op gezet.

 

Kant en klare trappen

Je krijgt onze molenaarstrappen kant en klaar aangeleverd. Dat betekent dat je na levering direct de trap kunt gebruiken en geen bouwpakket in elkaar moet gaan zetten. We kunnen het ons goed voorstellen dat je geen verstand hebt van hoe een trap in elkaar moet worden gezet. Daarom leveren wij de trap helemaal compleet.

 

Diverse maten

Onze zoldertrappen zijn voor jou verkrijgbaar in diverse maten.  Op onze website staat een handige tabel voor je waarmee je de maat van je molenaarstrap bepaald. Dat doe je simpel door de verticale hoogte te meten. Dus vanaf de grond tot aan de onderkant van de verdieping. 

De kleinste trap begint met 6 sporten en is 125 centimeter hoog. Het zal je niet verbazen dat deze trap het vaakst gebruikt wordt voor een hoogslaper. Of wanneer je net even een hoogte moet overbruggen die te hoog is om zonder hulpmiddel te overbruggen. De langste trap is verkrijgbaar tot 18 sporten. Dit betekent dat hij een lengte heeft van ongeveer 350 centimeter. Heb je de lengte bepaald? 

Dan is er nog de keus tussen grenen of beuken. De grenenzoldertrap is iets lichter dan de beuken. De nerf van de grenenhouten trap is grover dan die van de beukenhouten trap. 

 

Koop je molenaarstrap bij Van Eldik Ladders

Nu je weet welke soorten molenaarstrappen er zijn bestel je deze bij Van Eldik Ladders het snelst. We hebben een grote voorraad aan trappen in ons magazijn. Hierdoor heb je jouw nieuwe trap snel in huis. We kunnen het ons goed voorstellen dat je vragen hebt over welke trap het beste past in jouw specifieke situatie. Kom je er niet uit met behulp van onze maattabel? Bel ons dan gerust. Wij nemen nog gewoon ouderwets de telefoon aan om je te voorzien van het beste advies.

 

https://www.vaneldikladders.nl/