Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

De perfecte wand in huis

Bent u bezig om jouw keuken of badkamer te renoveren en heb je een nieuwe tegelwand nodig. Dan is een tegelzetter iemand die je waarschijnlijk nodig hebt. Een wand betegelen is namelijk veel werk en moet precies gebeuren zodat je wand er strak en netjes uit komt te zien. Wij zijn een ervaren tegelzetter, dus wij leveren professionele werkzaamheden op alle fronten van tegelzetten. Zo kunnen wij tegels leggen, tegels impregneren, reparaties uitvoeren op bestaande tegels en nog andere werkzaamheden op aanvraag. Wij zorgen ervoor dat jouw wand er mooi uit komt te zien, dus twijfel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Welke ruimtes betegelen wij

Het maakt ons niet uit welke ruimte je wilt betegelen, wij kunnen namelijk alles. Of het nou een keuken, badkamer, douche, wc of vloer is, wij zorgen ervoor dat alles er spik en span uit komt te zien. Wij kunnen u ook advies geven over tegels zoals welke de juiste zijn voor in bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Het is ook mogelijk om een mooie accentwand te maken van tegels en ook daar hebben wij de expertise voor in huis om de wand er als een echte eye-catcher eruit te laten zien.

Reparatie van jouw favoriete tegels

Heb jij nou al tegels in huis die jij zo mooi vindt en er dus niet vanaf wilt, maar ze zijn wel kapot? Dan kunnen wij de huidige tegels ook repareren. Dit kost vaak wat extra moeite, maar met de juiste materialen en kennis zorgen wij ervoor dat je tegels er weer mooi uit komen te zien. Zo kan je nog langer genieten van de mooie tegels en hoef je niet de hele wand of muur te vervangen. Wel zo handig toch? Ben jij dus op zoek naar iemand die tegeles kan repareren, of wil je toch een compleet nieuwe tegelvloer of -wand? Neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen we samen kijken wat we kunnen betekenen.