Linkzoekertje
Image default
Entertainment

Wil je een photobooth op je bruiloft

Als je een photobooth op je bruiloft wil dan kan je deze eenvoudig huren via internet. De photobooth maakt foto’s van gasten en is leuk voor het bruidspaar om terug te kijken. Een bruiloft zonder photobooth is eigenlijk geen leuke bruiloft meer. Heb je er 1 meegemaakt met dan zie je dat het echt een toevoeging van de bruiloft is. Dus wil je trouwen dan wil je een photobooth op je bruiloft en ze zult er geen spijt van krijgen. Je vrienden en familie zullen hier veel plezier aan beleven en je zult de gekste foto’s terug zien als je alle digitale foto;s terug ziet.

Waar is de photobooth van gemaakt

 

De photobooth is gemaakt van steigerhout en is een stevig geheel dus mocht deze per ongeluk vallen dan zal het niet snel stuk gaan. Je kan hem laten bezorgen of zelf ophalen. De achtergrond van de photobooth is ook op maat te bestellen of zelf iets op te sturen naar de verhuurder. Dan heb ik het over de achtergrond van het photobooth scherm. Er is geen stekker nodig, want de photobooth werkt op een batterij. Wees op tijd met het huren van de photobooth, want je wil niet achter het net vissen dat de photobooth al verhuurd is.

Hoe werkt de photobooth

 

De photobooth maakt foto’s die direct afdrukt, maar ook digitaal gestuurd kunnen worden via bijvoorbeeld whatsapp. De foto’s zijn een leuke herinnering van het trouwfeest of een ander feest. De foto’s worden ook digitaal naar het bruidspaar gestuurd. Zo heeft iedereen een versie van de foto.De foto kan ok direct via social media worden verstuurd om mensen die niet konden ook op de hoogte te houden van het feest door middel van een foto via de photobooth. Wil je dus ook een photobooth op je bruiloft reserveer dan snel en maak er een geslaagd feest van.