Linkzoekertje
Image default
Dieren

Het beste voor je viervoeter

Voer voor paarden, daar heb je veel keuze in. Neem een kijkje bij Höveler, een bedrijf dat al sinds 1905 bestaat. Het is altijd belangrijk om de juiste voeding aan je paard of pony te geven. Voor elke trouwe viervoeter is er geschikt voer en bijpassende supplementen te vinden. Op deze manier geef je jouw paard het voer dat bij hem past en kun je jouw paard een optimale gezondheid bieden. 

Verschillende soorten 

Je hebt natuurlijk verschillende soorten voer. Als eerste is het belangrijk om het juiste basisvoer te hebben. Ga je vaak op wedstrijd met je paard of pony, dan kun je voor sportbrokken kiezen. Deze bevat onder andere melasse. Dit zorgt ervoor dat het verteringsproces van het paard wordt verbeterd. Daarnaast heeft deze brok ook nog een zoetige smaak. 

Speciale behoeften 

Het kan ook zo zijn dat jouw paard speciale behoeften heeft. Net als bij mensen, is niet ieder paard hetzelfde en kan elk paard weer andere voedingsstoffen of supplementen nodig hebben. Als je paarden hebt die tijdens de lente en zomer in de weide staan, heb je hier bijvoorbeeld speciale voeding voor die vrij is van haver, vitamine D3 en vitamine A. Mocht jouw paard last hebben van luchtwegproblemen, is hier ook speciale voeding voor. Deze is vrij van schimmel en irriterende stoffen. Daarnaast is er ook voeding speciaal voor wat oudere paarden. Zo zijn er nog een aantal speciale soorten voer, bijvoorbeeld ook voor wanneer jouw paard een sportpaard is. Bekijk dus vooral de website om te kijken welk voer het meest geschikt is voor jouw paard.

https://www.hoveler.nl/