Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Welk voetbaldoel past bij mijn club?

Wat hebben Neymar Junior, Quincy Promes en Ronaldinho met elkaar gemeen? Ze begonnen allemaal met voetballen op straat. Niet zonder reden wordt er dan ook weleens gesuggereerd dat de beste profvoetballers van de wereld het spelletje leerden op straat. Maar wie enigszins verstand van voetbal heeft, weet ook dat er op pleintjes hele andere voetbaldoelen gebruikt worden dan op de echte voetbalvelden. Ben jij momenteel op zoek naar een goal dat bij jou past? Dan zijn er enkele zaken waar je goed op moet letten voordat je overgaat tot een aankoop. Om je iets zekerder te laten voelen, behandelen wij in deze blog de belangrijkste aspecten waar je op dient te letten. Lees gauw verder!

 

Waar moet ik rekening mee houden?

Om een voetbaldoel te vinden die perfect aansluit op jouw wensen, is het goed om jezelf eerst een aantal vragen te stellen. Het is belangrijk om na te denken over de manier waarop je jouw toekomstige goal wilt gebruiken, op welke ondergrond je het liefste speelt en welk materiaal je het prettigste vindt. Hieronder hebben wij de belangrijkste kenmerken voor je op een rij gezet:

 

  • Gebruik: wil ik het voor recreatief, amateuristische of professioneel doeleinden gebruiken?

  • Diepte: wil ik een netdiepte van enkele tientallen centimeter of een paar meter? 

  • Materiaal: welk materiaal paste het beste bij mijn (amateur)club? 

  • Speelveld: komt het doel te staan op een voetbalveld, stadion of gewoon in een tuin?

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in dit soort vraagstukken, is SKOR. SKOR mag de voetbalclubs van Ajax, Feyenoord en PSV onder andere tot hun klantenkring rekenen en dat is niet zomaar. Niet alleen levert deze partij doelen op maat voor professionele clubs;  amateurvoetbalclubs in de regio kunnen eveneens rekenen op het deskundig advies van SKOR. 

 

Meer informatie?

Voetbaldoelen zijn niet de enige attributen die tot het assortiment van SKOR behoren. Dit Almelose bedrijf verkoopt ook andere zaken zoals dugouts, ballen en andere trainingsmaterialen. 

Heb je nog vragen over een voetbaldoel of wil je meer weten over de service? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van deze partij. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en beantwoorden al je vragen!

 

https://skor.nl/