Linkzoekertje
Image default
Telefonie

Altijd bereikbaar zijn met 3CX van NuCall

Bij NuCall kunt u nu een 3CX demo aanvragen. Met deze demo kunt u alle mogelijkheden van deze nieuwe technologie ontdekken en kunt u het gebruiken bij onder andere teams, uw mobiele integratie en u kunt ook direct een koppeling maken met uw CRM pakket.

NuCall is úw expert in 3CX

Als u kiest voor NuCall dan bent u ervan verzekerd dat u 3CX aanschaft bij een echte expert. Wij willen onze klanten dan ook altijd in laten zien dat ze met deze nieuwe technologie kiezen voor een hogere productiviteit waar ze uiteindelijk minder kosten aan kwijt zijn op jaarbasis. Met de 3CX-technologie kunt u gemakkelijk en snel uw bedrijfstelecommunicatie combineren. U kunt alles regelen vanaf één platform. Met dit ene platform kunt u al uw communicatiemiddelen, denk hierbij aan uw mobiele telefoon, webmeetings en uw CRM-pakket, combineren. Niet alleen effectiever maar ook nog eens veel sneller! Een ander groot voordeel van de nieuwe 3CX-technologie is dat het vrijwel niet uitmaakt hoe groot uw onderneming is en hoeveel personeel u in dienst heeft. In welke branche u ook werkzaam bent en hoeveel medewerkers u in dienst heeft, u betaalt een vast tarief per maand.

Wat zijn de voordelen?

De nieuwe 3CX-technologie biedt vele voordelen. De nieuwe techniek is namelijk zeer eenvoudig in gebruik en toch kunt u profiteren van vele extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitgebreide keuzemenu’s, het opnemen van gesprekken, de status van uw personeel bekijken maar ook bellen via een app. Bovendien als u kiest om de 3CX-technologie bij NuCall aan te schaffen, dan bent u ervan verzekerd dat wij altijd een oplossing voor u op maat gaan zoeken. Bij NuCall is het namelijk onze nummer één prioriteit om altijd en overal bereikbaar te zijn. Wij zeggen dan ook niet voor niets: “Bereikbaarheid is de sleutel!”. Om dat mogelijk te maken voor al onze klanten, gaan wij graag voor u na waar en hoe u het beste bereikbaar kunt zijn. Neem dus snel contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor u en uw bereikbaarheid.