Linkzoekertje
Image default
Telefonie

Een telefoon huren ipv kopen? Zeker weten!

Voor de nieuwste Samsung Galaxy Fold betaal je bijna €1800. De Galaxy Flip kost in de winkel ruim €1400. Aan iets minder recente modellen als de Samsung Galaxy S20 Plus en de Note10 Plus hangen prijskaartjes die rond de €1000 schommelen. Vind jij dit soort investeringen niet verantwoord, maar wil je wel een hippe en moderne telefoon tot je beschikking hebben? Swapphone is jouw partner! Bij dit Bredase bedrijf kun je kiezen uit een heel scala aan huurmobieltjes. Er zitten nieuwe exemplaren tussen die nog in de fabrieksverpakking zitten. De meeste phones zijn refurbished. 

Wil je een telefoon huren? Swapphone representeert op dit moment twee topmerken: Apple en Samsung. Het iPhone aanbod bevat onder meer een rode iPhone 11 lease 64 GB met een dual 12 + 12 MP camera. Een tweede  optie is een zwarte iPhone SE 2020 64 GB met een groter beeldscherm en een sterkere processor dan de voorganger uit 2016. Je kunt ook gaan voor een coral-kleurige iPhone Xr 64 GB met een 6.1 inch scherm. Deze en nog veel meer smartphones kun je huren tegen aantrekkelijke maandprijzen. Swapphone blijft eigenaar en dat betekent dat je daar kunt aankloppen als er iets mis is met je mobiel. Softwarestoringen worden vrijwel altijd op afstand opgelost. Is er sprake van een hardware issue, dan gaan de Swapphone-technici direct voor je aan het werk. Bij onoplosbare problemen mag je een nieuw toestel uitzoeken.

Groot voordeel van de Swapphone leaseconstructie is dat er geen melding van wordt gemaakt bij het BKR. Je koopt niks, je huurt en je kunt na de eerste drie maanden per maand opzeggen. Een enorme vrijheid dus, waar steeds meer jongeren voor kiezen. De maandprijzen zijn scherp. Iedere iPhone en iedere Samsung wordt inclusief lader, laadkabel, beschermhoesje en screenprotector geleverd. Nog een interessant pluspunt tot slot. Stel je hebt je toestel een paar maanden en hoort overal om je heen geweldige verhalen over een ander model. Eigenlijk zou jij er ook zo een willen hebben. Dan is het tijd om te swappen: overstappen naar een andere phone. En dit geheel kosteloos!

https://swapphone.nl/