Linkzoekertje
Image default
Rechten

Goede letselschade advocaat vinden

Wanneer u letselschade opgelopen heeft, wilt u hier graag financieel voor gecompenseerd worden. U kunt dan een schadeclaim indienen bij de tegenpartij. Om dit op de juiste manier te kunnen doen, is echter wel enige kennis vereist. Daarom kunt u het beste de hulp inschakelen van een letselschade advocaat. Deze neemt u het ingewikkelde proces uit handen. Om het gewenste resultaat te bereiken, heeft u een goede letselschade advocaat nodig met de juiste kennis en ervaring. In de omgeving van Den Haag kunt u hiervoor terecht bij letselschade advocaat Van Dijk.

Kapitaliseren letselschade

Letselschade claimen is niet eenvoudig. Er komt veel papierwerk bij kijken en in de meeste gevallen neemt dit enkele jaren in beslag. Dan pas ontvangt u als slachtoffer de beoogde schadevergoeding. Om deze te kunnen vaststellen, wordt gekeken naar de kosten van de geleden schade. Daarnaast wordt ook begroot wat de toekomstige financiële schade voor u zal zijn. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u enige tijd niet kunt werken, of dat u extra hulp nodig heeft. Voor het kapitaliseren letselschade wordt rekening gehouden met factoren zoals leeftijd en inkomen, maar ook met eventuele rente en inflatie.

Test met directe verzekering

Omdat het zo lang duurt voordat slachtoffers uiteindelijk een schadevergoeding ontvangen, wordt er nu gezocht naar een andere oplossing. Voor verkeersslachtoffers wordt daarom nu de optie van een directe verzekering onderzocht. Met deze verzekering kunt u als slachtoffer de schade direct bij uw eigen verzekering claimen. Met een WA verzekering claimt u de schade bij de verzekeraar van de tegenpartij. Hiervoor dient eerst de vraag te worden beantwoord wie er aansprakelijk kan worden gesteld, wat veel tijd kost. Met een directe verzekering is de aansprakelijkheid niet van belang, waardoor u veel sneller de schade vergoed kunt krijgen.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/