Linkzoekertje
Image default
Huishoudelijk

Plafondlampen en muurlampen voor in de slaapkamer, woonkamer, keuken et cetera

Soms verdienen muurlampen de voorkeur boven staande lampen of plafondlampen. Wanneer gericht licht boven een werktafel nodig is bijvoorbeeld. Of als de kamer een extra hoog plafond heeft en een hanglamp te weinig licht zou geven. Sta jij op het punt een muurlampje aan te schaffen? Denk dan goed na over de kleur. Een witte lamp tegen een witte muur oogt bescheiden en onopvallend. Een gouden muurlamp trekt de aandacht en dat geldt ook voor een metalen lamp. Een mooi voorbeeld van een muurlamp gemaakt van metaal is de industriële Nyborg van Light&Living. Dit is een stoere en praktische lamp die je kunt draaien en kantelen in de gewenste richting. Nyborg heeft een grote fitting (E27) en is geschikt voor 40W lampen.

Misschien is stoer helemaal niet jouw stijl is en heb je meer affiniteit met landelijke designs. Speciaal voor jou beschrijven we twee rustieke plafondlampen. We beginnen met Gramineus, een ronde lamp met een diameter van 40 cm en een hoogte van 13 cm. De kap is gemaakt van duurzaam, bruin linnen. Hij is voorzien van een LED-fitting, de lichtbron krijg je erbij geleverd. De ingebouwde diffuser staat garant voor een zachte lichtverspreiding. Eenvoudig en idyllisch, zo is de tweelichts draadlamp plafondspot Guernsey te omschrijven. De ontwerpers van Anne Lighting hebben een originele lamp gecreëerd. De kapjes van wit draadstaal steken mooi af tegen het houten bevestigingsblokje. Je kunt er lichtbronnen tot 60W in plaatsen. Overigens, Guernsey is ook leverbaar in grijs met hout.

We zouden nog wel even door kunnen gaan met omschrijven van lampen, maar wie weet heb jij inmiddels al een keuze kunnen maken. Dan is het tijd om te bestellen! Dat doe je online. Je mag rekenen op levering binnen een dag of twee. Heb je nog een vraag over de lamp die je uitgezocht hebt? De klantenservice van Direct Lampen is op werkdagen te bereiken via telefoonnummer 055 – 58 22 856 en mailadres info@directlampen.nl.

https://www.directlampen.nl