Linkzoekertje
Image default
Telefonie

iPhone hoesjes bestellen

Vandaag ga ik iPhone hoesjes bestellen. Mijn beste vriendin is binnenkort jarig en ik kon lang geen cadeautje vinden. Uiteindelijk heb ik besloten om haar een iPhone hoesje te geven. Ze vertelde namelijk niet lang geleden dat ze haar iPhone heb laten vallen en haar plastic Iphone hoesjes nu kapot is.

iPhone hoesjes zoeken

Ik ben vandaag bezig met iPhone hoejses zoeken. Ik wil de mooiste hoesje vinden voor mijn beste vriendin. Ik twijfel wel heel erg over welke soort ik moet bestellen. Ik ga sowieso niet meer een plastic kopen, aangezien die van haar nu kapot is, en die is maar een keer gevallen. Dan vind ik het zonde van het geld. Ik ging dus daarom Googlen naar web shops die mooie iPhone hoesjes verkopen, zodat ik mijn vriendinnetje kan verrassen binnenkort. In Google zijn er ontzettend veel sites waar je een hoesje kan bestellen. Tegenwoordig loopt iedereen met een iPhone en is dus heel trendy om een coole, vette iPhone hoesje te hebben. Al snel kwam ik een mooie site tegen, namelijk iphonehoesjes.nl. Een hele stoere site met ontzettend veel keus aan hoesjes. Ik heb voor iPhone 5s gekozen in de menu, dat is de ene die mijn vriendinnetje heeft, en vervolgens ben ik gaan kijken naar het assortiment. Heel veel verschillende hoesjes en dus heel moeilijk om te kiezen. Uiteindelijk ben ik bij een hele mooie rode hoesje terechtgekomen met zwarte lijnen aan de zijkant. Hij zat er inderdaad super gaaf uit, en ook nog is haar favoriete kleur. Dat wordt hem, dacht ik bij mezelf. Ik heb hem vervolgens gelijk besteld, dat was voor 17:30, dus hij moest morgen binnen komen. Spannend!

Hoesje is binnen

Mijn hoesje is binnen! Het hoesje was inderdaad de volgende dag al binnen. Ik heb hem open gemaakt om te kijken of het iets is. Hij is heel gaaf! Ik ga gelijk hetzelfde voor mezelf bestellen!  

Voor meer info :