Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

loopbaan coach Ucare

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U ontvangt persoonlijke begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gepassioneerdheid, eigenschappen , motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke voetstappen moet ik zetten om de nette job te vinden? Wat is mijn passie? Hoe benut ik mijn kwaliteiten optimaal. Een beantwoording op deze vraag ontvangt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een opleiding loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ZZP’ers en carrièremannen- en mevrouwen.

 

Cheque besteld; hoe nu voorts?

Als u geen recht op heeft, dan krijgt u een mail of brief met de reden waarom uw aanvraag is geweigerd. Verlangt u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze filialen om een afspraak te maken voor kosteloos introductie.

Heeft u er wel recht op? Dan ontvangt u van de firma Edenred een acceptgiro voor € 40,- via uw mail of post.

Heb ik recht op jobcheques als ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het ogenblik dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw loopbaancheques reserveren. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te reserveren. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw tijd van verbrekingsvergoeding.

 Wat mits ik mijn functie cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Mits u de loopbaancheque onbenut laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

Hoe zien jobcheques eruit?

Wij bevatten dat u het fijn vindt om te natellen of u in het bezit bent van een officiële loopbaancheque. De echte loopbaancheques kan u identificeren aan:

Zijn de loopbaancheques fiscaal aftrekbaar?

Nee. Het is niet mogelijk om uw loopbaancheque af te trekken van de heffingen.

Stap 3. Bezorg de loopbaancheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

Stap 1. VDAB controleert of u recht heeft op loopbaancheques.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan verkrijgt u (binnen 14 dagen) uw loopbaancheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding volstaan.

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

Intakegesprek – Wat kunt u  van Loopbaanbegeleiding verwachten?

Heeft u na het jobbegeleidingstraject nog vragen? Neem gerust contact op met uw oefenmeester voor een kosteloos nazorggesprek. Daarin kijkt u gemeenschappelijk met uw trainer welke fasen u voorts kunt nemen.

Individueel gesprek met uw loopbaan trainer
Vragenlijsten invullen en loopbaantesten maken
Ervaringen uitwisselen met andere mensen die een loopbaantraject volgen
Doe-opdrachten uitvoeren

Afrondingsfase – Hebben we de doelstelling behaald?

Reflectiefase – Heeft de loopbaanbegeleiding inzicht geboden?

 

Kennismaking met uw loopbaan instructeur
Uitleg werkmethode
Verwachtingen en beweegredenen bepraten
Doorspreken van leer- en werkervaringen
Bedoelingen bepalen
Doe-opdrachten construeren

Loopbaanbegeleiding is een persoonlijk traject  bij een vestiging bij u in de buurt. De fasen van het proces:

Loopbaancheques

Wanneer komt u in aanmerking voor jobcheques

Woont u mits Belg in Wallonië en werkt u in Vlaanderen of Brussel?
Dan heeft u géén recht op loopbaanbegeleiding. Wallonië is immers een deelstaat en geen ander land dat tot de EU of EER behoort. De Vlaamse Burgers is niet bevoegd om beleid uit te schrijven voor inwoners van Wallonië.

Met de jobcheques bekomt u voordelige loopbaanbegeleiding. Tijdens het loopbaantraject gaat u gezamenlijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens bekomt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw baan- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor professionele loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

U verlangt promotie maken of over een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Ontslagen of in opzeggingstermijn?

Ik heb moeite om mijn personeel te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Taak test

Mits u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, capitulatie, talenten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Waarom loopbaanbegeleiding van Ucare?

is erop gericht om u te assisteren bij wisselingen in uw leven. Heeft u moeite met hervormingen in uw taak of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw job- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raadgeving. Dat raad ondersteunt u bij het vinden van een weerwoord op uw vraag. Kortom, met de focus loopbaanbegeleiding lost u het hersenbreker op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: voordelig met jobcheques, een traject bezorgt antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende sfeer, de ordelijke ordening en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en individuele opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur vakkundige loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het doorgaanse tarief van twee carrière cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Voor meer info : http://ucareloopbaanbegeleiding.be/