Linkzoekertje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Opzoek naar een incassobureau

Sinds kort ben ik helaas op zoek naar een incassobureau. Het liefst een bedrijf die werkt op het methode no cure no pay. Ik heb een eigen bedrijf – groothandel dus heb het vaak mee te maken met detailhandel. Laatst heb ik een nieuwe klant erbij gekregen die een grote bestelling maakte, daardoor ik heel blij was. Maar helaas wilt deze klant nu al een halfjaar niet zijn rekeningen betalen. Dat is natuurlijk niet fijn voor mij en helaas moet ik voor het eerst een incassobureau inschakelen.

Situatie

Ik wil wat de situatie iets meer duidelijk maken eerst. De detail handel had dus een grote bestelling bij ons gedaan voor sportkleding. Mijn bedrijf verkoopt onder andere kleding voor verschillende soorten sport. Wij verkopen ook schoenen en accessoires. Nu heeft dus mijn nieuwe klant een rekening van 3000,- aan sportkleding. Het is voor het eerst dat een klant niet betaalt en gelijk een groot bedrag. Ik heb meerdere malen geprobeerd om de klant te laten betalen en dus veel herinneringen gestuurd, helaas helpt dat niet.   Daarom heb ik besloten om een incassobureau in te schakelen. Het liefst kies ik voor een no cure, no pay bedrijf.

Welk incassobureau?

Nu moet ik kiezen welk incassobureau. Ik ben gaan Googelen om te kijken wat voor bedrijven en zijn, en dus specifiek zoeken naar no cure, no pay. Namelijk een bedrijf die de optie aanbied, dat als mijn klant toch niet betaalt, hoef ik ook de incasso niet te betalen. Dat is ook fijn voor mij, want anders heb ik nog extra kosten en toch geen geld binnen. Toen kwam ik bij Van Loon Advocaten. Een bedrijf gevestigd in Veenendaal, die inderdaad de optie aanbied die ik zoek. Ik ben verder naar reviews gaan kijken en het leek een prima bedrijf. Ik heb een contactformulier ingevuld en nu wacht ik op een antwoord!

Voor meer info :