Linkzoekertje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verpakkingsmachines

De verpakkingsmachine is een handige uitvinding. Grote zendingen op pallets kunnen zo veilig worden ingepakt en zijn beschermd tijdens het vervoer. Met de verpakkingsmachines wordt ook veel werk uit handen genomen van het personeel. Op deze manier kan een zending sneller bij een klant worden aangeboden. De verpakkingsmachines werken snel en efficiënt. Ook kan deze machine veel zendingen in een keer klaarmaken. Het materiaal plakt en strekt om de zending heen waardoor het geheel strak ingepakt wordt. Eenmaal afgeleverd bij de klant hoeft de klant alleen nog maar de verpakking van de zending af te halen en het aan te bieden bij het plastic afval. 

Sterk

Het materiaal van de verpakkingsmachines lijkt dun. Maar door de vele lagen folie en de plakkerige eigenschappen van het materiaal ontstaat toch een zeer solide verpakking die de zending absoluut stoot- en watervast zal houden. Mits goed gebruikt kan een zending in de verpakking zo een paar dagen buiten blijven staan zonder hinder te ondervinden van vocht en kou. Door de knellende eigenschappen van de wikkelfolie is deze folie ook uitermate geschikt om hoge zendingen op te stapelen zoals zakken hondenvoer, houtpellets of  potgrond. Er kan zo relatief veel vervoerd worden per vierkante meter. Met een heftruck kunnen de pallets met de zendingen makkelijk geladen worden. 

Werking

Hoe werkt een verpakkingsmachine precies? Er zijn verschillende soorten verpakkingsmachines. De meeste verpakkingsmachines hebben de volgende eigenschappen: 

  • Traploos instelbare draaitafelsnelheid;
  • Traploos instelbare foliewagensnelheid;
  • Instelbaar aantal onder- en bovenwikkelingen;
  • Pallethoogte aftasting;
  • Op- en neerwaarts wikkelen;
  • Mechanische rem;
  • Regendicht programma;
  • Handmatig instellen: – draaitafelsnelheid, – foliewagen op- en neerwaarts.

De verpakkingsmachines zijn speciaal ontwikkeld voor het verwerken van verschillende verpakkingsmaterialen en zijn vaak gemakkelijk te bedienen, dankzij de duidelijke en eenvoudige knopfuncties. Het vervangen van de rol verpakkingsmateriaal is eenvoudig en kan snel gedaan worden. Er zijn uitsparingen in de bodemplaat, zodat de wikkelfoliemachine gemakkelijk intern verplaatst kan worden met een vorkheftruck.

 

Voor meer info : https://vddriftverpakking.nl/

Gerelateerde artikelen

Opzoek naar een incassobureau

Specialist in daken: Kewodak!

Waar vind je de beste freelance online marketeer?