Linkzoekertje
Image default
Zakelijke dienstverlening

Specialist in daken: Kewodak!

Heeft u een dak lekkage en bent u op zoek naar een dakdekker Den Haag? Dan heeft u iemand nodig die direct voor u klaar staat. Voor dit soort spoedservice kunt u terecht bij Kewodak. Wij zijn als dakdekkersbedrijf al meer dan 30 jaar actief in Den Haag en omstreken. Met onze vestiging in Alphen aan den Rijn kunnen we altijd snel ter plekke zijn in omliggende steden. Zodra u contact opneemt komen we bij u langs om de lekkage te repareren. U kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week op ons rekenen.

Kewodak diensten 

Kewodak is gespecialiseerd in het aanleggen, repareren en onderhouden van platte en licht hellende daken. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven, en pakken zowel grote als kleine projecten aan. We kunnen diverse soorten platte daken voor u aanleggen, allemaal met het oog op energiebesparing en duurzaamheid. U kunt bijvoorbeeld denken aan Witte daken om zonnewarmte buiten te houden. Ook kunnen we uw dak hergebruiken. Dit is milieuvriendelijk en bovendien kostenbesparend. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aanleg van een mooie daktuin of dakterras.

Zonnepanelen plat dak

Een plat dak is bij uitstek geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Deze kunnen precies in de juiste hoek worden geplaatst, om zoveel mogelijk zonlicht op te vangen en dus optimaal rendement te behalen. Kewodak kan verschillende soorten zonnepanelen voor u installeren. We bespreken graag met u wat de beste optie is voor uw situatie. Als uw zonnepanelen eenmaal geplaatst zijn is het belangrijk om deze goed te onderhouden, zodat ze goed blijven werken. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt ook Kewodak hiervoor inschakelen. Wij zorgen ervoor dat uw panelen schoon blijven, zodat elke zonnestraal opgevangen kan worden. Neem voor meer informatie over zonnepanelen plat dak gerust contact met ons op!

Voor meer info : http://www.kewodak.nl/