Linkzoekertje
Image default
Aanbiedingen

Zo houd jij jouw dure eetkamertafel langer mooi

Zo houd jij jouw dure eetkamertafel langer mooi

 

Naast een comfortabel bankstel en enkele fijnzittende stoelen of fauteuils, mag ook een mooie eetkamertafel zeker niet ontbreken in jouw interieur. Er zijn vier plaatsen in huis waar mensen verreweg de meeste tijd spenderen en dat zijn: in bed, op de wc, languit op de bank en ook aan de eetkamertafel zijn we over het algemeen veel te vinden. Het is dan ook een zeer belangrijk en essentieel meubelstuk in iedere woonkamer of keuken. Aan een eetkamertafel wordt over het algemeen niet alleen maar gegeten, maar er worden bovendien vaak spelletjes op gespeeld en vrienden of familie aan ontvangen. Vooral met kleine kinderen of wanneer er drank in de man is, loopt de eetkamertafel veel risico om schade op te lopen. Ontzettend zonde wanneer je er veel geld aan hebt uitgegeven! Daarom raden we je aan om je eetkamertafel goed te beschermen met een tafelzeil. In deze blog lees je alles over de verschillende soorten tafelzeilen. Lees dus snel verder!

 

Transparant tafelzeil

 

Transparant tafelzeil is zeer geschikt wanneer je over een mooie, nog gave en ongehavende tafel beschikt die je graag aan iedereen wilt laten zien. We begrijpen heel goed dat je je tafel in zo’n geval niet wilt bedekken met een felgekleurd tafelzeil met één of andere print. Het liefst heb je het gemak van een tafelzeil, terwijl je nog wel die dure houten tafel met mooie nerven er doorheen kunt zien. Ga in dat geval dus voor een doorzichtig tafelzeil. Zo hoef je niet bang te zijn dat je dure tafel beschadigd raakt, maar kun je er wel mee pronken.

 

Sierlijke patronen en opvallende prints

Wanneer je een oude tafel hebt die al flink gehavend is, snappen we dat je die het liefst wél bedekt. Je kunt natuurlijk gaan voor een effen tafelzeil, maar wat dacht je van een tafelzeil met een sierlijk patroon en/of een opvallende print? Door het tafelzeil af te stemmen op de rest van je interieur, kun je één rustig geheel creëren. Of laat het tafelzeil er uitspringen door voor een opvallende print te kiezen. De keuze is aan jou!

 

Tafelzeil op maat

 

Tafelzeil is een materiaal dat heel gemakkelijk op maat kan worden gesneden of geknipt. Heb je een standaard formaat eetkamertafel? Dan heb je de keuze uit verschillende kant-en-klare tafelzeilen die al op maat zijn. Beschik je echter over een hele smalle of juiste lange eetkamertafel? Kies er dan voor om jouw tafelzeil op maat te laten maken. Bijvoorbeeld bij een partij als Tafelzeil.nl. Via deze webshop kun je je gekozen tafelzeil helemaal op maat laten maken naar jouw wensen en eisen. Heb je nog vragen of wil je de verschillende mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder!

https://www.tafelzeil.nl/