Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Elektrostimulatie kent vele doeleinden en voordelen

Pijn bestrijden, spieren trainen, huidversteviging of afvallen door middel van elektrostimulatie, dit kan je tegenwoordig gewoon zelf thuis doen. Voorheen was deze vorm van pijnbestrijding en training alleen mogelijk via medisch artsen in het ziekenhuis, bij fysiotherapie praktijken of bij revalidatie centra. Nu bestaan er goede apparaten die een eenvoudige bediening kennen waardoor je op een veilige manier zelf jouw pijn kan behandelen, kunt afvallen, je spieren kunt trainen of cellulitis kunt verminderen.

Wil je jouw pijn behandelen met elektrostimulatie? Het maakt niet uit of het hierbij gaat om chronische pijn of acute pijn, door de methode met elektrostimulatie kom jij goed van je pijn af. Behandelingen met elektrostimulatie zijn dan ook zeer effectief en je zit niet meer vast aan medicamenteuze pijnbestrijding.

Elektrostimulatie van de spieren gaat als volgt in zijn werk

Je plaatst elektroden op je huid. Deze elektroden zijn pleisters waar de elektrische impulsen doorheen worden geleid. De elektroden zijn door middel van snoertjes verbonden aan het TENS apparaat. Het TENS apparaat bevat meerdere stimulatie programma’s. Welk programma jij selecteert is afhankelijk van jouw doel en van jouw persoonlijke voorkeur. Zo kan je een programma starten om je doorbloeding te verbeteren, om pijn te verminderen of om je spieren te verstevigen. De bediening van het apparaat is zeer eenvoudig. De intensiteit van de elektrische impulsen, die overigens geen pijn doen maar aanvoelen als een licht kloppend of tintelend gevoel, kan je zelf aanpassen. Ben jij je behandeling al gestart maar vind je de stimulatie te hard of te zacht? Geen probleem, ook tijdens een behandeling kan je de intensiteit van de stroomstootjes gewoon aanpassen.

Elektrostimulatie is geschikt voor iedereen. Ook voor sporters, mensen die verlamd of minder mobiel zijn.

TENS producten van Schwa-Medico

De verschillende TENS behandelingen en apparaten kan je bekijken en kopen via tens.nl. Wij verkopen bij tens.nl enkel apparaten die van A-kwaliteit zijn. Alle apparaten die wij verkopen zijn ontwikkeld door Schwa-Medico. Dit bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring met TENS producten, spierstimulatie en accupunctuur. Door continu research en innovatie behoren de producten van Scha-Medico tot de beste van Europa.

https://tens.nl/