Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

PDARepair vervangt super snel de batterij van jouw smartphone

Wordt de batterij van jouw smartphone erg traag? Wil het opladen ook niet meer echt lekker lukken en stopt je telefoon er zo nu en dan ineens helemaal mee? Baal je hier flink van omdat je toestel verder nog in orde is en je nu niet veel geld wilt uitgeven aan een nieuwe smartphone? Laat je batterij dan vervangen door een expert! Woon je in Breda? PDARepair is hét adres voor batterij telefoon vervangen in Breda!

Wij zijn een gezellig familiebedrijf dat al ruim 20 jaar bestaat. We zijn klein begonnen en inmiddels is onze familie iets groter geworden en bestaat onze groep uit zo’n 20 fijne collega’s. In ons prachtige pand aan de Neerloopweg in Breda kan je 6 dagen in de week bij ons binnenlopen. Wij voeren verschillende reparaties uit op smartphones, laptops, tablets en pc’s.

Apple, Samsung, Huawei, Microsoft en OnePlus+ zijn de merken van apparaten waar wij reparaties voor uitvoeren. Wij hebben bewust gekozen voor het repareren van een handjevol merken om zo de beste kwaliteit te kunnen leveren. Je kan namelijk nooit alles weten van elk merk. Wij hebben ons gespecialiseerd in deze 5 merken en weten van deze merken alle ins en outs.

Wil jij de batterij van jouw smartphone laten vervangen door ons? Op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 kan je bij ons terecht. Je kan gewoon wachten terwijl wij de batterij vervangen, we hebben hier maar ongeveer een half uurtje voor nodig. Onze voorraad van batterijen voor de verschillende modellen smartphones van Samsung, iPhone en Huawei is groot. In de meeste gevallen gebruiken wij ook de officiële onderdelen die van Samsung, iPhone en Huawei afkomstig zijn.  

iPhone scherm vervangen of repareren

Heb jij jouw iPhone laten vallen en is het scherm nu flink gebarsten? Laat ook je iPhone scherm vervangen in Breda door PDARepair. Ook voor het vervangen van een scherm van een smartphone hebben wij maar een half uurtje nodig. Pak een lekker kopje koffie of thee in onze zaak en voor je het weet staan we alweer met je gemaakte smartphone voor je neus.

https://pdarepair.nl/