Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Topkwaliteit stalen kozijnen bij Mijndeurenwinkel.nl

Bij nieuwbouwhuizen worden stalen kozijnen al meestal toegepast. Wilt u uw huidige woning veranderen en opknappen en voorzien van stalen kozijnen? Neem dan zeker eens een kijkje bij Mijndeurenwinkel! Wij zijn de online deurenspecialist met een zeer groot assortiment en geweldige service. En uiteraard is ons assortiment niet alleen uitgerust met stalen kozijnen. Van binnendeuren tot buitendeuren, van schuifdeuren tot terrasdeuren en van kozijnen tot deurbeslag. Bent u niet op zoek naar een nieuwe deur of kozijn maar zoekt u alleen een mooi deurbeslag? Ook dan kunt u gewoon bij ons terecht.

Stalen kozijnen kennen vele voordelen. Het materiaal kent een lange levensduur, is onderhoudsvrij en ijzersterk. Er wordt zelfs een speciaal coating laagje aangebracht op stalen montagekozijnen voor binnendeuren, hierdoor zullen de kozijnen niet gaan roesten. De stalen kozijnen die wij verkopen zijn van de merken Svedex en Berkvens en geschikt voor renovatie of nieuwbouw. Bij ons heeft u de keuze uit stalen kozijnen in stomp en opdek varianten en met of zonder bovenlicht. De muurdikte waaruit u kunt kiezen is 70 mm of 100 mm. Wat de deurhoogte, deurbreedte, plafondhoogte of draairichting betreft kunt u alle kanten op. Heeft u afwijkende wensen, zoals een andere muurdikte of een dubbeldeurskozijn? Geen probleem, daar kunnen we u bij helpen! Het is bij afwijkende wensen wel zeer belangrijk dat de doorgegeven maten kloppen. Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet meer geretourneerd worden. Wij staan voor u klaar om u te helpen met het bestellen van de juiste maat.

Voor ieders smaak hebben wij een bijpassende deur

Ons ruime assortiment bevat deuren, kozijnen en deurbeslag van verschillende merken. Voor ieders smaak en budget is er bij ons zeker een mooie deur met bijpassend deurbeslag te vinden. Gaat u voor een deur van het merk Svedex met bijpassend Svedex deurbeslag? Of wilt u een deur uitkiezen binnen de vele stijlen van de Weekamp deuren? Of misschien heeft u uw oog laten vallen op een prachtige Austria deur?

Welke deur ook voldoet aan uw wensen en eisen, wij staan altijd klaar om u aan de perfecte deur te helpen. Een nieuwe deur kopen is namelijk niet iets dat je dagelijks doet, dus we begrijpen dat u daar best een beetje hulp bij kunt gebruiken. Voor meer informatie, het beantwoorden van vragen of hulp kunt u ons altijd bellen, mailen of appen.

https://www.mijndeurenwinkel.nl/