Linkzoekertje
Image default
Dienstverlening

Uitgebreide collectie kunststof plaatjes

Op zoek naar een kunststof naamplaatje? Wij hebben op de Naamborden Site een uitgebreide collectie van kunststof naamplaatjes. Budget bordjes van een uitstekende kwaliteit. Ze zijn mooi, roestvrij en goedkoop. Ze kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden. De naamplaatjes zijn erg makkelijk te bevestigen dus binnen een handomdraai heb je een mooi bordje hangen van prima kwaliteit. Bij de bestelling kan je aangeven of je zelfklevend tape of voorgeboorde gaatjes met schroefjes wilt.

Ruim assortiment

Op de site is er de keuze uit: – kunststof deurplaatjes – kunststof sierplaatjes – kunststof huisnummers De deurplaatjes kunnen op de deur of op de brievenbus bevestigd worden. Ze zijn er in verschillende afmetingen en typen. Dus afhankelijk van de gezinsgrootte, hoeveel namen er op het bordje moeten komen, kan je de juiste maat kiezen. Ook kan je bij sommige bordjes uit wel 43 kleuren kiezen! Ook de sierplaatjes zijn er in diverse afmetingen en vormen. De sierplaatjes hebben een mooie look en door de vorm of de sierlijnen heeft het bordje net even een extra touch. Bij de huisnummers is er ook weer keuze in de maten van het bord. Van klein onopvallend tot goed zichtbaar, net wat je wilt. Bij de huisnummers kan je kiezen uit meerdere kleurencombinaties.

 

Grote collectie naamborden

Voor een naambord kan je terecht bij de Naamborden Site. Hier vind je de grootste en goedkoopste collectie naamborden. Wat je smaak of wens ook is, we hebben een ontzettend ruim assortiment waar je zeker zal slagen. Heb je je perfecte naambord gevonden dan kan je hem gemakkelijk helemaal persoonlijk maken via de online editor op de website. Mocht dit toch niet helemaal lukken zijn er medewerkers die hier graag bij helpen. Stuur een email of bel ons op en we gaan samen aan de slag met het naambord. Als de bestelling bij ons binnen is wordt het bord doorgaans binnen een week thuisbezorgd. En voor veel borden geldt een gratis verzending!

Borden voor particulieren en bedrijven

Onze naamborden kunnen zowel voor particulieren als voor bedrijven gebruikt worden. Voor bedrijven en B&B ’s zijn er extra grote naamborden en uithangborden. Buiten een groter bord en voor binnen kleinere bordjes voor bijvoorbeeld op deuren of bij een sauna. Maar ook een bordje voor bij de stal van je geliefde dier of op een badkamerdeur bij je thuis, het kan allemaal!

 

 

Voor meer info : https://www.denaambordensite.nl/