Linkzoekertje
Image default
Gezondheid

Verlichting van de pijn met MammaTENS

Heb jij last van rugpijn tijdens zwangerschap en weet je even niet waar je het zoeken moet? De MammaTENS is voor veel vrouwen hét antwoord gebleken. Dit product blijkt zeer effectief als pijnbestrijder voor, tijdens en na de bevalling. Gedurende de periode van de zwangerschap kun je MammaTENS inzetten om minder misselijk te zijn, niet zo veel rugklachten te ervaren en die rusteloze benen te ontspannen. Het principe van MammaTENS is eeuwenoud en is gebaseerd op Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie (inderdaad, hiervan is TENS de afkorting). Het TENS apparaat beschikt over elektroden die je op bepaalde delen van je lichaam kunt plaatsen. Via de elektroden krijg je lichte schokjes toegediend die als een verademing aanvoelen. Je ontspant, de pijn vermindert en je voelt je snel een stuk beter. Wat er in feite gebeurt is dat de pijngewaarwording in je hersenen onderdrukt wordt. Je voelt de aangename stroomstootjes en niet meer de vervelende pijn. De impulsen zijn absoluut betrouwbaar; ze hebben een lage frequentie en een in hoogte verstelbare intensiteit.

Aanschaffen van een TENS apparaat

Een TENS kopen is een goede investering. Je kunt ‘m gebruiken in de zwangerschapstijd, als je aan het bevallen bent en na de geboorte van je kind. Misschien heb je je hele leven al last van lage rugpijn en sinds je zwanger bent extra veel? Het MammaTENS apparaat is ook een oplossing voor ‘algemene’ pijn. Terwijl het apparaat actief is, wordt in je hersenen morfine aangemaakt: jouw lichaamseigen endorfine. Dit stofje heeft een tweeledige werking:

-pijnvermindering;

-betere doorbloeding.

Gebruik van MammaTENS heeft een aantal extra positieve effecten. Doordat je minder (of helemaal geen) pijn voelt, is het eindelijk mogelijk minder pijnstillers te slikken. En wie weet kun je er op den duur helemaal mee stoppen. De stroomstootjes activeren je spieren en dus is sprake van een verbetering van je spierkracht. Bijwerkingen komen in de praktijk nauwelijks voor. Wil je toch zeker weten dat je geen risico loopt? Neem eens een kijkje op de website van MammaTENS. Mogelijke ongewenste effecten en contra-indicaties worden hier uitvoerig toegelicht.

Voor meer info : https://www.mammatens.nl/