Linkzoekertje
Image default
Groothandel

Al generaties lang de beste broodleverancier voor de horeca

Zoek je een broodleverancier voor de horeca die heerlijk ambachtelijk brood levert? Dan kies je het best voor Bussing Brood! Dit bedrijf levert al generaties lang het lekkerste brood aan de horeca. Hun broden worden gebakken volgens oud familierecept en het deeg krijgt ruim de tijd om te rijzen. Dit proef je aan de rijke en authentieke smaak van het brood. Bovendien zien de broden van deze broodleverancier voor de horeca er ook nog eens prachtig uit. Zo serveer je eenvoudig de lekkerste gerechten met brood en zorg je voor een mooie presentatie. Ook wanneer je het brood enkel als voorafje serveert, maak je gelijk een goede indruk op je gasten.

Geef je gerechten net dat beetje extra met ambachtelijk brood

Een tosti of sandwich staat of valt met de kwaliteit van het brood. Je kunt er nog zulk lekker beleg op stoppen, maar is het brood niet van de beste kwaliteit, dan is de volledige smaak minder. Met het rustieke brood van Bussing Brood heb je dit probleem niet. Deze broodleverancier voor de horeca levert ambachtelijke broden die ieder gerecht net dat beetje extra geven. Daarbij heb je de keuze uit een ruime selectie, dus er zitten zeker diverse broodsoorten bij die perfect bij jouw gerechten passen! Wil je meer brood op je kaart zetten, maar heb je inspiratie nodig? Kijk dan op de website van Bussing Brood. Hier vind je diverse originele recepten met brood.

Brood met een authentieke smaak

Wil je de broden eerst proeven voordat je met deze leverancier in zee gaat? Ook dat kan! Bij Bussing Brood bieden ze namelijk een sample pakket aan. Dan komen ze bij je langs met een aantal broden en kun je de rijke smaak zelf ervaren. Bovendien voorzien ze je gelijk van advies. Ze kijken namelijk samen met jou welk brood het beste bij jouw gerechten past. Zo til je al je gerechten naar een hoger niveau en zorg je voor een authentieke, ambachtelijke smaakbeleving.

https://bussingbrood.nl/