Linkzoekertje
Image default
Groothandel

Een kaashandelaar met liefde voor het vak

Een kaashandelaar weet dat kaas een prachtig product is om te verkopen en kan deze liefde moeiteloos op u overdragen. Kaas is zoveel meer dan het goedgevulde schap in de supermarkt en het maken ervan is een echt vak. Stap een willekeurige kaaswinkel binnen, proef verschillende soorten en u weet het: goede kaas is het echte werk. Intercheese Holland is dé groothandel voor diverse soorten kaas in Nederland en voorziet u met liefde van de lekkerste kazen. Door het grote aanbod is er voor ieder wat wils en wordt kaas meer dan simpelweg jong, belegen of oud.

Buitenlandse kazen voor de binnenlandse keuken

Hoe Nederlands het ook is, kaas maken is niet alleen aan ons Hollanders gegeven. Diverse buitenlandse kazen verschijnen regelmatig in de keukens van de Lage Landen en zitten in het assortiment van kaashandelaar Intercheese Holland. Denk aan blauwader kaas op een pizza, mozzarella door de pasta of op een broodje en gewassen korstkaas op een borrelplank. Voor fans van buitenlandse kazen zit u bij de groothandel kaas in Nederland goed. Binnenlandse varianten zitten tevens volop in het assortiment. Boer Berend, Fianco, Maasdam en Veendaler Kaas zijn allen vertegenwoordigd. Bent u in voor iets anders? Geitenkaas en smeltkaas worden met gemak geleverd.

Zelf kaas maken? Doe het in samenwerking met de groothandel

Naast bestaande merken levert de kaashandelaar met liefde eigen kaassoorten, waarmee het assortiment steeds groter wordt. Een bijzondere toevoeging is het maken van kazen in samenwerking met de klant. Dat klopt: uw eigen kaas, samen met de beste groothandel voor kaas in Nederland gemaakt. Denk aan smaken die u heerlijk vindt, gecombineerd met een eigen kleur, naam en etiket. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website zijn ze uitgebreid te vinden en kunt u eenvoudig de bestellijst invullen. Heeft u vragen? Bel of e-mail een medewerker en laat u informeren. Intercheese Holland staat klaar voor al uw kaasgerelateerde vragen.