Linkzoekertje
Image default
Vervoer en transport

Op zoek naar een plateauwagen?

Op zoek naar een plateauwagen?

Een plateauwagen: een handige aanhangwagen die ideaal is voor het vervoeren van materialen. Bij een plateauwagen zitten de wielen onder de laadvloer, dus niet ernaast zoals het geval is bij een bakwagen. Dit verschil lijkt klein, maar maakt de plateauwagen een stuk veelzijdiger dan het bakmodel. Bij eenzelfde spoorbreedte kunt u meer volume laden met een plateauwagen. Erg handig. Bij het aanhangwagen merk EDUARD maken zij hun plateauwagens voor u, precies zoals u ze nodig heeft. Benieuwd naar de vele mogelijkheden die de plateauwagens van EDUARD met zich meebrengen? Dit leest u in deze blog.

Verschillende specificaties van de plateauwagens

De plateauwagens van EDUARD zijn verkrijgbaar als enkelasser, tandemasser of als tridemasser, geremd of ongeremd. U heeft hierin de keuze uit maar liefst 16 verschillende afmetingen, waarbij de langste plateauwagen een lengte heeft van zes meter. De diverse laadvermogens van de plateauwagens gaan van 740 kg tot 3500 kg en zijn beschikbaar met drie laadvloerhoogtes. Het merk EDUARD heeft een aantal standaardmodellen voor u, maar zij bieden ook een handige configurator aan waarmee u zelf uw ideale plateauwagen kunt samenstellen. Zo weet u zeker dat u een geschikte plateauwagen vindt van het topmerk EDUARD. Naast plateauwagens biedt dit merk ook toebehoren en accessoires aan voor de aanhangwagens. Bent u op zoek naar een loofrek, een voorrek of een huifdoek? Dit kunt u allemaal vinden bij EDUARD. De aanhangwagens van dit merk kunt u dus verder personaliseren met hun ruime assortiment accessoires.

Waarom EDUARD?

Het maakt niet uit hoe u uw EDUARD aanhangwagen samenstelt, de honderden variant hebben allemaal een paar belangrijke kenmerken gemeen. Zo is het chassis gelast en volbad verzinkt. EDUARD maakt de vlakke laadvloer van één multiplex-vloerplaat met een antisliplaag. Voor een goede beveiliging van iedere lading voorziet EDUARD iedere plateauwagen van touwhaken en vastzetbeugels. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw lading.

Meer weten over de plateauwagens van EDUARD?

U kunt alle borden van de plateauwagens van het merk EDUARD naar beneden klappen. Dit is hartstikke handig wanneer u uw aanhanger van de zijkant met een heftruck laadt. Wilt u meer weten over de plateauwagens van dit merk? Neem dan een kijkje op hun website. Wilt u graag persoonlijk contact? Dan kunt u contact opnemen met een van hun dealers. De contactgegevens van hun dealers vindt u op hun website onder contact pagina.

Voor meer info : https://www.eduard.nl/plateauwagens